De snelste weg naar een serieuze relatie

Nu GRATIS proberen

Vind jouw match

zoekt

 

Relatieplanet bestaat 15 jaar!

Inmiddels kunnen we meer dan 200.000 liefdesverhalen vertellen

 Start hier je eigen liefdesverhaal

 

Datingsite

Relatieplanet is dé datingsite voor iedereen. Een datingsite voor jong en oud. Singles met verschillende opleidingsniveaus. Voor HBO'ers en WO'ers, maar ook voor singles die niet zoveel tijd in de schoolbanken hebben doorgebracht. Oftewel online dating voor iedereen.

Hoe werkt onze datingsite?

Op Relatieplanet ga je op zoek naar een serieuze relatie. Maak gratis een profiel aan om een indruk van online daten te krijgen. Je kan andere singles zoeken en interesseberichten versturen. Bevalt het en wil je uitgebreider contact leggen? Neem dan een betaald abonnement. is bij Relatieplanet al mogelijk voor minder dan 10 euro per maand.

Over ons

Relatieplanet behoort tot de bekendste en meest vertrouwde datingsites van Nederland. Onze site is de laatste jaren veelvuldig onderscheiden. Zo hebben wij de titel van "Populairste Datingsite van het Jaar" de afgelopen 9 jaar in de wacht gesleept (2009 t/m 2017). Daarnaast waren we één van de drie winnaars van de VARA Kassa Datingtest. Begin 2015 wonnen we de Thuiswinkel Award voor datingsites. Daarnaast zijn wij als één van de weinige datingsites aangesloten bij het Keurmerk Veilig Daten. Een keurmerk dat mede een initiatief is van De Consumentenbond om online dating in Nederland te professionaliseren.

Klantenservice: Gehele jaar open

Onze klantenservice is telefonisch zeer goed bereikbaar. Wij zijn het gehele jaar geopend van 09:00 tot 21:00 uur. 

Gratis inschrijven

Wil je kennismaken met online dating via Relatieplanet? Meld je dan gratis en vrijblijvend aan. Gewoon om eens te proberen of het iets voor jou is.

Schrijf je gratis in

 

De populairste datingsite van Nederland