Voor eenserieuze relatie

Schrijf je GRATIS in en vind jouw serieuze relatie!

  • Populairste Datingsite 2015
  • Winnaar Kassa-datingonderzoek
  • Al 200.000+ relaties
  • 85.000+ serieuze singles
  • Voordelige abonnementen
  • Uitleg over de site

Bekijk deze leuke singles

(foto's geplaatst met toestemming)

In Nederland wonen ongeveer 2,8 miljoen singles. Omdat online daten voor velen effectief is, maken steeds meer mensen gebruik van een datingsite in de zoektocht naar hun nieuwe partner. Wij willen hen daar graag bij helpen. Ga op Relatieplanet op zoek naar de persoon die het beste bij jou past.

Begin hier met zoeken

Datingsite

Relatieplanet is de datingsite voor iedereen. Een datingsitevoor dertigers, maar ook voor mensen die de zestig al gepasseerd zijn. En voor alle opleidingsniveaus. Voor HBO'ers en WO'ers, maar natuurlijk ook voor mensen die minder hoog opgeleid zijn.

Hoe werkt onze datingsite?

Op onze site ga je op zoek naar een serieuze relatie. Om een indruk te krijgen van de site, kun je je gratis en vrijblijvend inschrijven. Je kunt dan een profiel aanmaken, zoeken en interesseberichten versturen. Bevalt het en wil je uitgebreider contact leggen met andere singles? Neem dan een betaald abonnement. Een abonnement is al mogelijk vanaf 9 euro per maand.

Over ons

Relatieplanet behoort tot de bekendste en meest vertrouwde datingsites van Nederland. Onze site is de laatste jaren veelvuldig onderscheiden. Zo hebben wij de titel van "Populairste Datingsite van het Jaar" de afgelopen 7 jaar in de wacht gesleept (2009 t/m 2015). Daarnaast waren we één van de drie winnaars van de meeste recente VARA Kassa Datingtest. Begin 2015 wonnen we de Thuiswinkel Award voor datingsites. Daarnaast zijn wij als één van de weinige datingsites aangesloten bij het Keurmerk Veilig Daten. Een keurmerk dat mede een initiatief is van De Consumentenbond. 

Klantenservice: 365 dagen geopend

Onze klantenservice is zeer goed telefonisch bereikbaar. Wij zijn het gehele jaar geopend van 09.00 tot 23.00 uur. 

Gratis inschrijven

Wil je kennismaken met online daten via Relatieplanet? Meld je dan gratis en vrijblijvend aan. Gewoon om eens te proberen of het iets voor jou is.

Schrijf je gratis in

Relatieplanet Events

Bij Relatieplanet organiseren we jaarlijks vele tientallen events voor onze leden. Denk hierbij aan grote singlesfeesten, wijnproeverijen, speeddaten, wandelingen en meer. De events vinden plaats in geheel Nederland.

Bekijk onze events

De populairste datingsite van Nederland