Maak gratis een profiel aan

Beste datingsite

Wat is de beste datingsite van Nederland? Dat is natuurlijk best lastig te beoordelen. Elke datingsite biedt verschillende kwaliteiten en services, maar toch lijken ze ook wel weer op elkaar. Relatieplanet is in ieder geval de meest bekroonde datingsite van Nederland, met verschillende behaalde prijzen die toegekend zijn door het grote publiek of door experts. Ook biedt Relatieplanet service van goede kwaliteit op verschillende vlakken. Of Relatieplanet bij jou past, weet jij uiteindelijk het best!

Veilig online daten

Wij van Relatieplanet vinden het erg belangrijk dat jij veilig en betrouwbaar online kunt daten. Zo zijn wij onder andere aangesloten bij het Keurmerk Veilig Daten (een initiatief van o.a. de Consumentenbond). Slechts een beperkt aantal datingsites in Nederland is hierbij aangesloten. Dit keurmerk garandeert dat wij alles doen om te zorgen dat jij veilig en betrouwbaar op Relatieplanet kunt zoeken naar jouw toekomstige partner!

Gewonnen prijzen = beste datingsite?

Of we de beste datingsite van Nederland zijn, willen we zelf niet beweren, maar dat je bij ons goed zit wel! Onze behaalde prijzen zijn hier een indicatie van. Relatieplanet is inmiddels al zeven maal op rij verkozen tot datingsite van het jaar! Bij deze prijs kan iedereen - dat wil zeggen, de consument - op zijn of haar favoriete datingwebsite stemmen. Ook hebben wij de Nationale Thuiswinkel Award gewonnen voor beste datingsite; een prijs die wordt uitgereikt door een vakjury. Tot slot heeft het VARA Kassa testpanel ons ex aequo uitgeroepen tot beste datingsite. Dit was een onderzoek naar de beste datingsites van Nederland: hierbij werd Relatieplanet als één van de weinige datingsites bestempeld als goed:

GOED
Relatieplanet
e-Matching
50plusmatch

VOLDOENDE
Paiq
Parship

MATIG OF SLECHT
Dating-50plus
Lexa
Actief 50
Vijfigplusdating
Pepper

Diensten van datingsite Relatieplanet

Of je nu gratis lid bent om eens rond te kijken op de site, of al druk bezig bent met online daten als betalend lid: de klantenservice staat voor je klaar! Relatieplanet heeft een klantenservice die goed te bereiken is! Dit kan telefonisch op 088-5052505 of via e-mail door het contactformulier in te vullen. Dit zorgt voor nauw contact met onze leden, waardoor we goed op de hoogte zijn van de ervaringen van onze gebruikers. Wij helpen je graag!

Tot slot hebben wij natuurlijk onze eigen datingblog. Daar vind je allerlei tips & tricks over de liefde, relaties en dating. Met deze mogelijkheden vergroten wij de kans voor jou om de ware liefde te vinden.

Ben je nieuwsgierig geworden? Je kunt je altijd gratis inschrijven om eens een kijkje te nemen! Je kan onbeperkt en vrijblijvend gratis lid zijn, om Relatieplanet uit te proberen.

Schrijf je gratis in Uitleg Relatieplanet
Zoek direct singles Informatie abonnementen

 

 

De beste én populairste datingsite van Nederland


Website van het Jaar