Maak gratis een profiel aan

Beste datingsite 

Relatieplanet bestaat al meer dan 17 jaar en was een van de eerste datingsites in Nederland. Sindsdien hebben we veel prijzen gewonnen, onderscheidingen gekregen en bewijzen onze liefdesverhalen dat Relatieplanet echt werkt. Maar waarom zijn we de beste datingsite?

Wat is Relatieplanet?

Relatieplanet is een datingsite voor iedereen die graag nieuwe mensen (online) wil ontmoeten. De website is makkelijk in gebruik en een profiel is snel aangemaakt. Je kunt het zo uitgebreid invullen als je zelf wilt. Daarnaast kun je je matches zorgvuldig kiezen op basis van jouw unieke voorkeuren. Heb je een leuke single gezien? Leg dan eenvoudig het eerste contact.

Abonnementen met eerlijke prijzen

Is de interesse wederzijds? Dan kun je een abonnement afsluiten om onbeperkt te chatten en contactgegevens uit te wisselen. Meer info over onze abonnementen vind je hier. Vergeleken met concurrenten zijn onze abonnementenprijzen voordelig. Bovendien betaal je pas bij het versturen van berichten en is een abonnement eenvoudig opzegbaar.

Goede klantenservice

Mocht je vragen hebben, staat onze klantenservice je graag telefonisch, per mail of via social media te woord van 09:00 tot 21:00 uur, 7 dagen in de week. De klantenservice controleert alle aangemaakte profielen handmatig.

Gewonnen prijzen

Al 10 jaar op rij is Relatieplanet verkozen tot populairste en beste datingsite van Nederland tijdens de 'Website van het Jaar'-verkiezingen. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt om de beste en populairste websites van het jaar te belonen op basis van stemmen van consumenten en een deskundig team van experts. Daarnaast hebben wij o.a. de Nationale Thuiswinkel Award gewonnen in 2015 en beloonde De Succesfactor van RTL 7 ons meermaals met prijzen voor de beste datingsite. Wij zijn hier natuurlijk heel trots op en erg blij met de waardering van onze leden. Dit stimuleert ons om altijd te blijven innoveren, vernieuwen en vooral goed te luisteren naar de mening van onze leden. 

Liefdesverhalen

Naast de gewonnen prijzen, worden wij nog veel gelukkiger van mensen samenbrengen. In alle jaren dat Relatieplanet bestaat, hebben wij al bij kunnen dragen aan meer dan 200.000 mooie liefdesverhalen. Zo kreeg Relatieplanet talloze mails, trouwkaarten en lieve foto's opgestuurd als bewijs dat onze datingsite werkt.

Wil jij ook lid worden van de beste datingsite van Nederland? Maak vandaag nog een profiel aan.
 

Start met online daten

0 inschrijvingen in >16 jaar
0 relaties ontstaan
0 leden nu actief
0 nieuwe leden in 24 uur