3 Originele ideeën voor een date

16-3-2017 - Door Dionne Knooren - Stel je voor: je hebt iemand leren kennen via Relatieplanet, jullie hebben al heel wat berichten naar elkaar gestuurd en ook al een aantal dates achter de rug. Dan is het toch echt tijd voor the next level. Iedereen wil natuurlijk dat een date meer dan geslaagd is, maar dan moet je wel met iets leuks komen. Daarom hierbij een aantal originele ideeën voor een date, want uiteten of picknicken is zó 2016. Het is tijd voor iets nieuws. De onderstaande ideeën dragen daar een steentje aan bij.

 

1. Ontbijt buiten de deur

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag en door de weeks nemen de meeste mensen er niet uitgebreid de tijd voor, dus waarom doe je het dan niet in het weekend met je date? Het wordt steeds populairder om in Nederland buiten de deur te eten, je kunt op steeds meer plekken ontbijten. Neem de tijd, geniet van het eten en uiteraard van de leuke gesprekken.

2. Plan een verrassingstrip

Een weekendje weg is de perfecte manier om elkaar nog beter te kennen. In plaats van dat jullie samen besluiten wat de bestemming wordt, is het stiekem veel leuker en spannender om te kiezen voor een verrassingstrip voor jullie allebei. Allebei in spanning afwachten waar de trip naar toe gaat. Wordt het genieten van de zon op het terras of wordt het koukleumen in de ijsbar?

3. Breng een bezoek aan de sauna

Hoewel het misschien een beetje eng is om je meteen volledig bloot te geven tijdens een date, kun je ook kiezen voor badkledingdag. Toch is de sauna een ideale plek om helemaal tot rust tot komen, uitgebreide gesprekken te voeren en elkaar beter te leren kennen: letterlijk en figuurlijk.

Voor welke optie je ook gaat, het is belangrijk dat je je op je gemak voelt en dat jullie genoeg tijd hebben om elkaar beter te leren kennen, want dat is natuurlijk het doel: kijken of er iets moois tussen jullie twee opbloeit en wie weet wat de toekomst nog meer mag brengen.

Dus, vertel, voor welke originele date ga jij?

Dionne Knooren schrijft op haar eigen blog Diolifestyle over de mooiste hotspots en citytrips die je niet mag missen, deelt regelmatig outfitinspiratie, neemt je mee in de dagelijkse struggles en schrijft over de trends en ontwikkelingen op het gebied van online marketing.

Op onze blog schrijven we over dingen waar je tegenaan loopt tijdens het daten, informatie over relaties, het gebruik van Relatieplanet zelf en we geven je datingtips. Lees ook onze andere blogs!

Terug naar het blogoverzicht