Maak gratis een profiel aan

4 Redenen om in januari te beginnen met daten

19-1-19 - Nieuw jaar, nieuwe liefde? Januari is de perfecte maand om te starten met daten! Benieuwd waarom? In dit artikel geven wij vier redenen waarom je deze maand nog moet beginnen met daten.

Maak gratis een profiel aan

 

Januari staat altijd in het teken van goede voornemens. Voornemens om gezonder te eten, meer te sporten en meer quality time te hebben met vrienden en familie. Het vinden van een nieuwe liefde is voor veel mensen dan ook een goed voornemen. En maar goed ook, want januari is een héle goede maand is om te beginnen met daten. Wil je weten waarom januari een top maand is om te daten? In dit artikel vind je vier goede redenen om vandaag nog te beginnen. Dus waar wacht je nog op?

 

 

Nieuw jaar, nieuwe kansen

Aan het begin van een nieuw jaar zit je vol goede moed, heb je goede voornemens en barst je van de motivatie. Je bent er klaar voor en hebt er zin in. Zin in om voor het eind van het jaar een partner te vinden waarmee je dit jaar Kerst kunt vieren. Precies door deze positieve mindset, is het bij uitstek een top maand om te starten met daten.

 

Kerst is helemaal niet zo leuk om alleen te vieren

De feestdagen zijn achter de rug en je hebt misschien wel ervaren dat het helemaal niet leuk is om Kerst of Oud en Nieuw te vieren zonder partner. Doordat je recent ervaren hebt dat single zijn niet altijd even fijn is, geeft dat een extra boost om op zoek te gaan naar een nieuwe partner.

 

Je bent niet de enige..

Naast het feit dat jij graag het nieuwe jaar goed wilt beginnen, ben je uiteraard niet de enige die er zo over denkt en in januari wilt beginnen met daten. Juist doordat veel mensen in januari goede voornemens hebben om aan de slag te gaan met daten, is het aanbod enorm. Hierdoor vergroot je je kans op succes en vindt je misschien je droom partner wel sneller dan gedacht..

 

De psychologie

Simpelweg omdat het een hagelnieuw jaar is zonder krassen of deuken, dus een nieuw boek dat je vol kunt kleuren. Dat in combinatie met de positieve mindset, de goede voornemens die mensen hebben én de motivatie, maakt dat januari psychologisch gezien een top maand om successen te boeken. En niet alleen op het gebied van daten.

 

Zo. Er is werk aan de winkel. Maak een profiel aan als je dat nog niet had en anders kruip achter je computer om te beginnen aan de zoektocht naar je droom partner.

 

Wat is jouw goede voornemen op het gebied van daten?   

 

Deze blog is geschreven door Dionne Knooren (26). In het dagelijks leven werkt ze als online marketeer en schrijft ze op haar eigen blog Diolifestyle.nl over de mooiste citytrips, de lekkerste hotspots en deelt ze graag haar kennis over social media, ondernemen en online marketing.

 

 

 

Terug naar overzicht