Maak gratis een profiel aan

5 Voordelen van een lange afstandsrelatie

11-6-2018 - Verliefd op iemand die aan de andere kant van Nederland woont? Geen paniek: dit is juist heel leuk! WIj vertellen je waarom.

Maak gratis een profiel aan

Het is een druilerige zomeravond en je besluit éindelijk de stap te zetten en online te gaan daten. Je pakt wat te drinken en gaat er eens goed voor zitten. Na een uurtje rondsnuffelen, heb je al een paar interessante profielen gezien die je graag beter wilt leren kennen…

 

Naarmate de tijd vordert is de kans groot dat je iemand vindt waarmee je een goede klik hebt en uren kunt chatten. Het is allemaal erg gezellig en je verheugt je iedere keer weer om met diegene te gaan praten. En dan zie je opeens tot je grote schrik dat diegene aan de andere kant van Nederland woont. Shit, wat nu? In dit artikel lees je 5 voordelen van daten met iemand die aan de andere kant van Nederland woont.

 

Take it easy

Het allergrootste voordeel is dat je alle tijd kunt nemen om je date goed te leren kennen. Voor je besluit om naar de andere kant van Nederland te reizen voor een face-to-face date, is het natuurlijk wel fijn als je elkaar al wat beter kent en meerdere gesprekken hebt gehad.

 

Langere tijd samen

Zodra je elkaar al een paar keer gezien hebt en merkt dat jullie het gezellig hebben, is de kans groot dat er meerdere dates volgen. Juist omdat de afstand zo groot is, blijf je langere tijd (soms een heel weekend) bij je date. Je gaat natuurlijk niet voor een paar uurtje heel Nederland door crossen!

 

Ontdek nieuwe plekken

Kies ervoor om ergens halverwege af te spreken, zodat jullie allebei ongeveer even lang moeten reizen. Ga vervolgens op zoek naar een stad of een plek waar je nog niet eerder bent geweest, zodat je samen nieuwe plekken, hotspots en andere bezienswaardigheden kunt ontdekken.

 

Je bouwt de spanning op

Doordat je elkaar niet zo vaak ziet, bouw je iedere keer weer de spanning op tot het moment dat je je date weer in je armen kunt sluiten. Hierdoor is het nóg leuker om elkaar weer te zien tijdens een date.

 

Je eigen leven behouden

Een grote valkuil als je net aan het daten bent of een nieuwe relatie hebt, is dat je je eigen leven vergeet. Je wilt alleen nog maar bij je date zijn en laat je vrienden en vriendinnen links liggen. Als je date aan de andere kant van Nederland woont, is dit beter voor je eigen (sociale) leven en blijf je ook leuke dingen doen met andere mensen. Het is heel belangrijk dat je te allen tijde een eigen (sociale) leven houdt naast je date en later naast je vriendin of vriend.

 

Dit zijn 5 voordelen van daten met iemand die aan de andere kant van Nederland woont. Uiteraard zijn er nog veel meer voordelen, maar deze 5 krijg je cadeau.

 

Wat vind jij het grootste voordeel aan daten met iemand die aan de andere kant van Nederland woont?
 

Deze blog is geschreven door Dionne Knooren. Op haar eigen blog Diolifestyle schrijft ze over de mooiste hotspots en citytrips die je niet mag missen, deelt regelmatig outfitinspiratie, neemt je mee in de dagelijkse struggles en schrijft over de trends en ontwikkelingen op het gebied van online marketing.

 

 

 

Terug naar overzicht