Maak gratis een profiel aan
6 Dingen die je niet moet doen op een date

6 Dingen die je niet moet doen op een date

26-5-2017 - Een date is vaak spannend en door de spanning doe je soms gekke dingen, zoals velen waarschijnlijk weleens hebben meegemaakt. Maar er is een aantal dingen die je beter écht niet kunt doen tijdens een date!

Kies voor een betaald lidmaatschap!

 

1. Te veel over jezelf praten

Eén ding dat wel heel storend is, is wanneer mensen te veel over zichzelf praten. En daarbij ook nog eens geen interesse tonen in de ander of een soort betoog houden over zichzelf, waar de ander niet tussen kan komen.

 

2. Je anders voor doen

Misschien heel cliché en voor de hand liggend. Maar doe je niet anders voor dan wie je bent, uiteindelijk houd je dat niet vol en word niemand daar gelukkig van. Ieder mens is uniek en je bent mooi zoals je bent. En je 'misschien toekomstige partner' moet je maar accepteren zoals je bent, anders gaat het waarschijnlijk nooit wat worden.

 

3. Praten over je ex

Je bent op zoek naar een partner, waarom het uit is gegaan tussen jou en je ex, is dus niet echt relevant voor je date. Het laat ook zien dat je blijkbaar nog niet over je ex heen bent. Misschien eerst dat uitzoeken, voordat je echt aan een serieuze nieuwe relatie begint.


 

 

4. Iets dragen waar je je niet comfortabel in voelt

Op een date wil je er leuk uitzien. Maar ga geen kleding dragen die je absoluut niet lekker vindt zitten en waar je je niet prettig in voelt. Dus laat dat te korte rokje of dat te strakke shirtje maar in de kast liggen. Niets vervelender dan je niet prettig voelen in je outfit.

 

5. Te laat komen

Het is nogal een afknapper wanneer iemand op je moet wachten. Het kan eens gebeuren, maar probeer het in ieder geval te voorkomen.

 

6. Continu op je telefoon kijken

Je leeft in het hier en nu, je kunt later altijd nog op je mobieltje kijken. Dit geldt overigens voor elke afspraak, wees met je aandacht bij de persoon waar je mee aan het praten bent in plaats van half luisterend en half bezig met je telefoon.

 

Dit is een aantal dingen die je beter niet kunt doen op een date, maar er zijn natuurlijk nog veel andere dingen die niet handig zijn! Wat vind jij de grootste afknapper wanneer je op date bent met iemand?

 

Deze blog is geschreven door Romy Palstra. Op haar blog www.muchable.nl schrijft ze over alles wat ze meemaakt en over uiteenlopende hobby’s zoals schrijven, illustreren, fotograferen, sporten en longboarden. Ook kun je op haar blog de prachtige illustraties bekijken die ze heeft gemaakt.

 

Terug naar overzicht