Maak gratis een profiel aan

6 type mannen die je tegenkomt tijdens het daten

14-8-2018 - Op ieder potje past een dekseltje, maar als je als vrouwelijke dierenfluisteraar een date hebt met een typische macho man, kan dat een mismatch worden. Wat voor type mannen kom je allemaal tegen tijdens het daten?

Maak gratis een profiel aan

Daten is een heel persoonlijk proces. Alleen door met verschillende mensen te praten kom je erachter waar je nu eigenlijk op valt en wat voor jou kernvoorwaarden zijn om het met iemand te laten slagen. Tijdens dit proces kom je natuurlijk allerlei verschillende type mannen tegen, die stiekem best een beetje te herkennen zijn. 

 

De macho man

Iedereen kent vast wel een macho man in zijn of haar omgeving. De macho man wil graag laten zien dat hij het haantje is. Hij is erg mannelijk en strooit maar al te graag met zijn testosteron. Ook weet hij meerdere (mooie) vrouwen om zijn vingers te winden, schept hij maar al te graag op en kiest hij voor luxe. 

 

De wanhopige

Ook kennen we vast allemaal wel iemand die de wanhopige is. Na een aantal mislukte relaties én dates is de wanhoop nabij en is hij bang om voor altijd single te blijven. Hij doet de hele tijd iets té aardig en probeert je bijna te pushen om een relatie te beginnen. 

 

Flierefluiter

Hij kent geen zorgen en het maakt hem eigenlijk allemaal niet zoveel uit, zolang hij maar een leuk iemand leert kennen waar hij plezier mee kan hebben. Hij is niet kieskeurig: zolang hij het leuk met je heeft, vindt hij het allemaal wel prima. 

 

Mr. Perfect

De date waarbij het leven één groot sprookje is, want alles is perfect. Zijn lichaam is goddelijk, zijn haar zit fantastisch, hij heeft een prachtige auto, een mooi huis en een hele goede baan met een riant salaris. Op vakantie naar een exotische plek? Even een restaurantje afhuren voor zijn vriendengroep? Geen probleem, want bij Mr. Perfect is alles... Perfect. 

 

Sportfanaat

Sporten is zijn lust en leven en daar wordt je tijdens je date al mee geconfronteerd. Je gaat eten bij een biologische salade bar om vervolgens te starten met een sportieve work-out. Als je vervolgens je date attendeert om een ijsje te gaan eten, bedankt hij vriendelijk want hij sport immers niet voor niets. 

 

Serious business

Naast de wanhopige aap, heb je meneer 'serious business' die tijdens de eerste date al meteen vraagt wanneer er kinderen komen, een huis gekocht wordt en het liefst ook nog een mooie bruiloft ergens in Frankrijk. En dat allemaal binnen één jaar, want de klok tikt door en er is geen tijd meer om te wachten...

 

Neem het artikel met een korreltje zout, want misschien pas je als verlegen iemand juist heel goed bij Mr. Perfect. Daarnaast kun je iemand niet plaatsen in een bepaald hokje en moet je niet vergeten dat mannen ook zenuwachtig kunnen zijn voor een date en daardoor zich misschien iets anders voor doen dan wie ze daadwerkelijk zijn

Wat is jouw droomman?

 

Deze blog is geschreven door Dionne Knooren. Op haar eigen blog Diolifestyle schrijft ze over de mooiste hotspots en citytrips die je niet mag missen, deelt regelmatig outfitinspiratie, neemt je mee in de dagelijkse struggles en schrijft over de trends en ontwikkelingen op het gebied van online marketing.

 

 

 

Terug naar overzicht