Relatieplanet Singlereis: romantiek aan de Costa del Sol!

Relatieplanet Singlereis: Romantiek aan de Costa del Sol!


Sluit je ogen en dwaal met je gedachten af naar een prachtig strand met ondergaande zon. Je neemt een slokje van je eerste, tweede of misschien wel derde glaasje Sangria en voelt een zacht briesje door je haren waaien. Zodra je je ogen opent, zie je dat je niet alleen bent! Je wordt vergezeld door een beeldschone vrouw of een onweerstaanbare man. Voel je het al? Die heerlijke warme gloed die zich door je lichaam verspreidt? Een leuke groep singles heeft dit gevoel afgelopen maand samen mogen ervaren, op de eerste Relatieplanet Singlereis naar de Costa del Sol! Nieuwsgierig? Benieuwd naar de ervaringen? Blijf dan vooral lezen!

Wil jij Relatieplanet proberen? Schrijf je in via onderstaande knop.

Schrijf je gratis in

Singles genieten van de winterzon

De zoektocht naar die ene leuke single man of vrouw kan soms erg uitdagend zijn. Om je daarbij te helpen organiseert datingsite Relatieplanet verschillende activiteiten waarop jij leuke nieuwe contacten kan leggen. Zo is er begin januari een groep leuke en enthousiaste singles meegegaan op onze eerste singlereis naar de Costa del Sol! De groep van ruim 30 singles heeft een week lang kunnen genieten van strandwandelingen, sangria en leuke excursies. Op de eerste dag zat de sfeer er al goed in tijdens de welkomstborrel! Er heerste een ontspannen en open sfeer en de sangria vloeide rijkelijk, waardoor dit het ideale moment was om elkaar een beetje te leren kennen. Ook de excursie naar het pittoreske plaatsje Mijas in Andalusië was een succes! De prachtige omgeving en prettige temperatuur zorgde voor de ideale omstandigheden om de liefde te laten opbloeien. Al snel vlogen er een aantal vonkjes over, zoals bij Henny en Heins. Voor hen was deze singlereis een geweldige ervaring en ze zijn zo gelukkig met elkaar dat ze hun succesverhaal met ons hebben gedeeld!

Relatieplanet Singlereis: Costa del Sol

Ervaringen van singles met deze singlereis

De groep singles die zijn meegegaan op singlereis beoordeelde de reis met een 8 (oranje in grafiek), daarna gaf een deel een 7 (groen/geel in grafiek) en er is zelfs een 9 gegeven! Ook geeft meer dan 60% van de deelnemers aan leuke contacten te hebben gelegd en ongeveer 20% geeft zelfs aan dat ze een nieuwe potentiële partner hebben gevonden! Ten slotte geeft meer dan 55% aan dat ze nog een keer mee zouden willen met een singlereis!

Ben je nieuwsgierig en enthousiast over singlereizen? Kun je niet wachten om deze bijzondere vorm van daten te ontdekken? Houdt dan de pagina van onze Singlereizen in de gaten!

Foto met dank aan Heins!

Op onze blog schrijven we over dingen waar je tegenaan loopt tijdens het daten, informatie over relaties, het gebruik van Relatieplanet zelf en we geven je datingtips. Lees ook onze andere blogs!

Terug naar het blogoverzicht