Relatieplanet gaat samen met jou het Wereldrecord Speeddaten verbreken

Relatieplanet gaat samen met jou het Wereldrecord Speeddaten verbreken

Naast de leuke samenwerking met Staatsbosbeheer waarbij singles de mogelijkheid krijgen om samen te genieten van de mooiste natuurgebieden van Nederland is Relatieplanet een nieuwe samenwerking aangegaan. Datingsite Relatieplanet en de Vierdaagsefeesten hebben de handen ineengeslagen om tijdens de 100ste Nijmeegse Vierdaagse een poging te wagen om het Wereldrecord Speeddaten te verbreken, wat nu staat op 651 deelnemers in Canada. Relatieplanet wil samen met jou voor dit eenmalige en unieke record gaan!

Wil jij Relatieplanet proberen? Schrijf je in via onderstaande knop.

Schrijf je gratis in

Update wereldrecord speeddaten!

Voordat je verder leest, eerst even een update over de stand van zaken omtrent het wereldrecord speeddaten. Op 18 juli 2016 heeft Relatieplanet met dank aan alle fantastische deelnemers het Wereldrecord Speeddaten verbroken! Ruim 800 singles waren aanwezig op Plein ’44 te Nijmegen. Naast het Wereldrecord halen draaide 18 juli vooral om het realiseren van honderden ontmoetingen. Mét resultaat: uit het Wereldrecord Speeddaten ontstonden maar liefst 829 matches! Op moment van schrijven zijn we nog druk bezig om het officieel rond te krijgen: er is nogal wat werk verbonden aan de officiele vermelding bij Guinness World Records.

Wereldrecord Speeddaten: hoe, wat, waarom?

Datingsite Relatieplanet wilde al een tijdje singles van Nederland de kans geven om het Wereldrecord Speeddaten te verbreken, en met de viering van de 100ste Vierdaagse zal deze wens eindelijk in vervulling gaan. De Nijmeegse Vierdaagse is het perfecte evenement voor de liefde. Hier ontmoeten honderden wandelaars vrienden voor het leven en ontstaan er veel relaties tussen deelnemers.

Op 18 juli tussen 13:00 en 16:00 uur zal het Wereldrecord speeddaten plaatsvinden op Plein-44 in Nijmegen. Je ontmoet hier op een leuke, snelle en spannende manier meer dan 20 singles en je doet ook nog eens mee aan een poging tot het behalen van een Wereldrecord. Voor aanmelden, spelregels en overige informatie kun je terecht op de website van Wereldrecordspeeddaten. Mocht je nog twijfelen of een speeddate evenement wel iets voor jou is, dan kan je er alles over lezen: is speeddaten iets voor jou?

Op onze blog schrijven we over dingen waar je tegenaan loopt tijdens het daten, informatie over relaties, het gebruik van Relatieplanet zelf en we geven je datingtips. Lees ook onze andere blogs!

Terug naar het blogoverzicht