Romantisch eten met je date: gevulde conchiglioni met ricotta-spinazievulling en salade

Gevulde conchiglioni

Na de succesvolle samenwerking met Marley Spoon op Valentijnsdag lijkt het ons leuk om met wat meer regelmaat leuke recepten met jullie te delen. De koks bij Marley Spoon weten gelukkig genoeg gerechten die lekker zijn om samen met je date te bereiden en van te genieten! Vandaag presenteren datingsite Relatieplanet en Marley Spoon: gevulde conchiglioni met ricotta-spinazievulling en salade.

Wil jij Relatieplanet proberen? Schrijf je in via onderstaande knop.

Schrijf je gratis in

Dit gerecht is een echte tongbreker maar gelukkig is de bereiding van het gerecht heel eenvoudig. Het is geschikt voor 2 personen en het bereiden kost je ongeveer 40 minuten. Je vult de conchiglioni met spinazie, ricotta, Parmezaanse kaas in een schaal vol met tomatensaus, en het gaat zo de oven in. Serveer het gerecht met een goed glas wijn en je bent de perfecte gastheer of gastvrouw! Je kan de ingrediënten zelf in huis halen, maar je kan ze natuurlijk ook bestellen via Marley Spoon.

 

Gevulde conchiglioni met ricotta-spinazievulling en salade

Op onze blog schrijven we over dingen waar je tegenaan loopt tijdens het daten, informatie over relaties, het gebruik van Relatieplanet zelf en we geven je datingtips. Lees ook onze andere blogs!

Terug naar het blogoverzicht