Singles likken hun vingers af tijdens Valentijnsdag!

Singles likken hun vingers af tijdens Valentijnsdag!


Wil jij Valentijnsdag op een bijzondere manier vieren met die ene leuke single man of vrouw van Relatieplanet? Ben je niet zo van de clichés en wil je er een dag van maken om nooit te vergeten? Kies dan voor een spannend diner voor jou en je date! Laat je bestek maar in de la liggen, want je geniet meer van deze gerechten als je niet bang bent je handen vies te maken! Samen met foodbox-bezorger Marley Spoon willen wij van datingsite Relatieplanet je tips geven voor een sensationeel valentijnsdiner!

Wil jij Relatieplanet proberen? Schrijf je in via onderstaande knop.

Schrijf je gratis in

Prikkel zintuigen tijdens jullie date

Heerlijke Spaanse Tapas van Marley SpoonZin in een spannend valentijnsdiner voor jou en je geliefde? Laat vork en mes eens achterwege. Voer je date met je handen, en knoeien mag. Met foodbox-bezorger Marley Spoon beleef je dit jaar een waar sensationeel valentijnsdiner! Op het menu van Marley Spoon staan er met Valentijnsdag 3 gerechten die je echt met je handen moet eten. Prikkel je zintuigen met Spaanse tapas voor twee, met sappige chorizo worstjes, geurige patatas bravas en  een chili salsa. Of probeer één van de andere fingerfood recepten: een smeuïge burrito met pit, of zelfgemaakte vissticks met lekker veel dipsaus.

Fingerfood voor een sensuele ervaring

Pittige burrito's om je vingers bij af te likkenIn veel culturen is eten met de handen niet alleen normaal, maar wordt het ook beschouwd als een voorwaarde om te genieten. Je moet het eten voelen voor je het in je mond stopt. Dit maakt het een volwaardige spirituele en bovendien sensuele ervaring! Eten met de handen is ook in onze cultuur niet helemaal vreemd. Wat denk je bijvoorbeeld van de bruid en de bruidegom die elkaar voeren met de bruidstaart? Het is een symbool voor de zorg die je voor elkaar zult dragen in het verdere leven.

Vier Valentijnsdag met Marley Spoon

Zelfgemaakte vissticks met lekker veel dipsausMarley Spoon bezorgt een foodbox vol met verse ingrediënten, samen met lekkere en makkelijke recepten, tot aan de voordeur van klanten. Klanten kiezen zelf welke gerechten zij willen koken uit een wekelijks wisselend menu. Marley Spoon biedt flexibele abonnementen en bezorgt de gerechten tot aan je deur! Het specifieke Valentijnsmenu is staat op het menu tussen 8 en 14 februari, dus wees er snel bij om deze bijzondere ervaring niet te missen!

Allemaal mooi natuurlijk, maar geef toe: eigenlijk is fingerfood gewoon een guilty pleasure.

Ontdek de foodboxen van Marley Spoon!

Op onze blog schrijven we over dingen waar je tegenaan loopt tijdens het daten, informatie over relaties, het gebruik van Relatieplanet zelf en we geven je datingtips. Lees ook onze andere blogs!

Terug naar het blogoverzicht