VARA Kassa bestempelt Relatieplanet als beste datingsite

VARA Kassa bestempelt Relatieplanet als beste datingsite

Online daten is populairder dan ooit. Reden voor het televisieprogramma Kassa (VARA) om tien Nederlandse datingsites te onderzoeken. De conclusie: Relatieplanet komt samen met twee andere datingsites als beste uit de test. Relatieplanet krijgt de beoordeling GOED. De testers keken niet alleen naar de gebruiksvriendelijkheid van verschillende datingsites, maar ook zoekprofielen, matches en privacy werden beoordeeld.

Wil jij Relatieplanet proberen? Schrijf je in via onderstaande knop.

Schrijf je gratis in

Relatieplanet is actief en overzichtelijk

De meeste datingsites worden beoordeeld als slechts, matig of voldoende. Zij zijn onduidelijk over hun lidmaatschap en prijzen, zoek- en contactmogelijkheden. Relatieplanet wordt beoordeeld als een overzichtelijke actieve datingsite. Pluspunten zijn de offline dating evenementen en een uitgebreide zoekfunctie.

Veilige en transparante datingsite

Het team van Relatieplanet is ontzettend blij met deze uitslag. We vinden het fantastisch dat de datingsite door het programma is meegenomen in de test. Het biedt ons een extra kans om te peilen of Relatieplanet voldoet aan de wensen van singles. Relatieplanet wil je altijd een gebruiksvriendelijke, transparante en veilige date omgeving bieden. Het eenvoudig en snel vinden van leuke singles staat hierbij voorop.

Heb je vragen over datingsite Relatieplanet? We staan altijd open voor vragen, opmerkingen en suggesties. We willen de datingsite blijven vernieuwen zodat deze blijft aansluiten bij jouw behoeften. Je kunt de medewerkers van Relatieplanet dagelijks van 09.00 tot 21.00 uur bereiken op 050-5018080 of een bericht sturen via het contactformulier.

Op onze blog schrijven we over dingen waar je tegenaan loopt tijdens het daten, informatie over relaties, het gebruik van Relatieplanet zelf en we geven je datingtips. Lees ook onze andere blogs!

Terug naar het blogoverzicht