Actie: verstuur gratis een valentijnskaart bij Hallmark

Actie: verstuur gratis een valentijnskaart bij Hallmark


Zin in een onvergetelijke Valentijnsdag? Hallmark en datingsite Relatieplanet helpen je graag op weg! Leden van Relatieplanet kunnen gratis een kaart versturen. Vind je het schrijven van een mooie boodschap lastig? Niemand minder dan Robert ten Brink, de enige echte dr. Love, geeft je vijf schrijftips.

Wil jij Relatieplanet proberen? Schrijf je in via onderstaande knop.

Schrijf je gratis in

Verstuur kosteloos een liefdesboodschap!

Hoe leuk is het om de mensen om je heen te laten voelen dat ze bijzonder voor je zijn. Laat je hart spreken en verstuur nu een valentijnskaart via Hallmark. Wij betalen de verzendkosten:

1) Kies een kaart uit het gehele kaartassortiment (standaard formaat) op Hallmark.
2) Personaliseer met foto of decoratie en schrijf een boodschap.
3) Vul je adresgegevens in en kies je verzenddatum.
4) Vul bij het betaaloverzicht je persoonlijke code in bij het veld ‘kortingscode’ (leden van Relatieplanet hebben op maandag 8 februari een code per mail ontvangen).

Tips voor een onweerstaanbare valentijnskaart

Maak indruk op jouw valentijn met de schrijftips van Robert ten Brink:
1) Begin met je belangrijkste boodschap.
2) Schrijf zoals je het zou willen zeggen.
3) Vraag je hart om inspiratie.
4) Gebruik woorden die jou gevoelens goed weergegeven.
5) Sluit liefdevol af.

Valentijnskaarten zijn hot, anonieme liefdesverklaringen een not

De valentijnskaart is weer helemaal terug van weggeweest, maar de anonieme afzender is passé. Uit het valentijnsonderzoek van Relatieplanet.nl blijkt dat zowel verliefde verzenders (55,4%) als opgewonden ontvangers (69,6%) liever de afzender op de kaart zien staan. Met afzender kun je sneller actie ondernemen en wie weet de liefde bezegelen!

Ruim 90% van de singles hoopt vurig op een valentijnsboodschap en dan het liefst in de vorm van een kaartje via de post. Ruim de helft zegt zelf iets te gaan sturen met valentijn. Het valentijnskaartje wordt het meest romantisch gevonden, omdat iemand er dan echt moeite voor heeft gedaan. Wie verras jij met een bericht?

Relatieplanet wenst je een liefdevolle Valentijn.

Op onze blog schrijven we over dingen waar je tegenaan loopt tijdens het daten, informatie over relaties, het gebruik van Relatieplanet zelf en we geven je datingtips. Lees ook onze andere blogs!

Terug naar het blogoverzicht