Afknappers bij mannen

Afknappers bij online daten

Hoe zorg je ervoor dat je goed overkomt bij online daten? Relatieplanet zet 5 afknappers voor je op een rij, zodat je ze kunt ontwijken.

Kies voor een betaald lidmaatschap!

 

Online daten is al lang populair! Datingsite Relatieplanet is al vanaf het begin van online daten één van de grootste namen in de Nederlandse markt. We hebben door de jaren heen al voor heel veel koppels gezorgd en we hebben al veel leuke succesverhalen ontvangen. Nu jij nog! 

 

1. Een slordig profiel

Je profiel is je visitekaartje! Zorg dus dat je profiel op orde is. Weg met die spelfouten, een onoverzichtelijk blok tekst, of foto’s waar je slecht op staat. Door goed te zorgen voor je profiel, laat je zien dat je serieus op zoek bent naar een partner.

 

2. Het profiel van de ander niet lezen

Neem altijd even de moeite om het profiel van de ander door te nemen. Misschien geeft de ander wel duidelijk voorkeuren aan in zijn of haar profiel waar jij niet aan voldoet, of vind je juist dingen die voor jezelf een afknapper zijn. Neem dus even de tijd om het profiel van de ander door te lezen om vervelende situaties te voorkomen!

 

3. Foute openingszinnen gebruiken

Openingszinnen kunnen heel leuk zijn, maar ze komen online niet altijd even goed over. Een openingszin puur over het uiterlijk kan bijvoorbeeld de indruk wekken dat je alleen naar foto’s hebt gekeken, terwijl dit niet het geval is! Complimenten zijn natuurlijk altijd positief, maar zorg er wel voor dat het niet ‘fout’ overkomt.

 

4. Ongeduldig zijn bij chatten

Vergeet niet: je verstuurt berichten, het is niet altijd een ‘live’ gesprek! Je bericht zal niet altijd direct gelezen worden, en zelfs als het bericht gelezen is, kan het zijn dat de ander nog geen tijd heeft gehad om je bericht te beantwoorden. Door ongeduldig te zijn, kom je niet in een positief licht te staan. Aan de andere kant is het natuurlijk wel zo netjes om even aan te geven dat je er even tussenuit gaat: iedereen heeft wel eens een lege batterij of moet wel eens boodschappen doen.

 

5. Onzeker zijn in je profieltekst

“Ik ben al 5 jaar single en heb eigenlijk geen vertrouwen in datingsites, maar ik probeer het toch maar eens.” Trekt dit soort onzekere profielteksten jou aan, wanneer je ze leest? Wat veel beter werkt, is om positief en zelfverzekerd te zijn. Schrijf dus een leuk stukje over jezelf om meer singles aan te trekken en meer reacties uit te lokken.

 

Terug naar overzicht