Boekrecensie: 'Daten voor Herintreders op de Liefdesmarkt'

Boek Recensie: Daten voor Herintreders op de Liefdesmarkt

Ben je weer klaar voor een nieuwe partner, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Of heb je nog even dat extra duwtje in de rug nodig? Dan heeft datingsite Relatieplanet voor jou het perfecte boek gevonden dat precies bedoeld is voor mannen en vrouwen die uit een vaste relatie komen en opnieuw de ‘liefdesmarkt’ willen betreden!

Wil jij Relatieplanet proberen? Schrijf je in via onderstaande knop.

Schrijf je gratis in

Wanneer je net uit een (lange) relatie komt moet je er wellicht niet gelijk aan denken om weer in een nieuwe relatie te duiken. En hoe heerlijk het vrijgezellenbestaan ook kan zijn, uiteindelijk begint het toch wel weer te knagen. ‘Alleen is ook maar alleen’, toch? Wanneer je voor jezelf besloten hebt dat je wel weer toe bent aan een nieuwe partner, begint natuurlijk de stress. Want hoe vind je een nieuwe liefde?

Daten voor Herintreders op de LiefdesmarktHet boek Daten voor Herintreders op de Liefdesmarkt van De Vos en Sel is de perfecte gids voor singles die een tijdje afwezig zijn geweest op de liefdesmarkt. In het boek staan de beste tips voor on- en offline dating. Zo worden er verschillende georganiseerde activiteiten voor singles onder de loep genomen. Voorbeelden hiervan zijn singlesborrels, speeddaten of schuifeldaten. Ook het online daten wordt besproken, door bijvoorbeeld het uitlichten van de meest bekende datingsites en het beschrijven van de voor- en nadelen.

Je krijgt niet alleen de beste tips over het on- en offline daten, je leert ook nog eens alles over versieren, over wat voor relatie je zoekt, hoe je die ene man of vrouw vindt en nog veel meer!

Nieuwsgierig geworden? Het boek Daten voor Herintreders op de Liefdesmarkt door Henny de Vos en Tosca Sel is online te bestellen.

Op onze blog schrijven we over dingen waar je tegenaan loopt tijdens het daten, informatie over relaties, het gebruik van Relatieplanet zelf en we geven je datingtips. Lees ook onze andere blogs!

Terug naar het blogoverzicht