date met slecht weer

Daten met slecht weer

Je kijkt uit je raam en ziet dat het buiten grijs en grauw is. Toch wil je er samen met je date op uit. Die sneeuw- of regenbuien gaan jou niet tegenhouden. Om je te helpen, geven we je een aantal leuke tips voor daten met slecht weer.

Kies voor een betaald lidmaatschap!

 

Tijd voor een schaatsdate!

Het lijkt een beetje cliché, maar er zijn weinig dates zo romantisch als eentje op het ijs. Trek samen jullie schaatsen aan en maak de ijsbaan onveilig. Geen olympisch talent? Maak je niet druk! Dit is de perfecte reden om de hand van die leuke single man of vrouw eens stevig vast te pakken. Natuurlijk is deze date niet compleet zonder een warme mok chocolademelk of misschien wel een glaasje glühwein.

 

Bezoek een kerstmarkt met je date

Zit het weer echt tegen vandaag? Neem je date dan mee op ontdekking bij een gezellige kerstmarkt. Struin samen tussen de kraampjes door en geniet van de romantische, gezellige sfeer. Mochten jullie daarna toch nog zin hebben om naar buiten te gaan, dan kunnen jullie elkaar natuurlijk bijzonder goed warmhouden. Ga je voor een actief sneeuwballengevecht of kies je toch eerder voor een verwarmende knuffel?

 

Geniet van een romantische wandeling

De bladeren zijn van de bomen en de mooie herfstkleuren verdwijnen langzaam, maar dit betekent niet dat een wandeling door het bos niet meer romantisch is. Misschien kunnen jullie samen nog net een glimp opvangen van een eekhoorntje dat zich voorbereidt op de winterslaap en anders zijn de witte vlakten een oogverblindend uitzicht. Natuurlijk kunnen jullie nadien samen opwarmen onder het genot van een warm drankje en een stukje gebak.

 

Thuis romantisch dineren

Natuurlijk kunnen jullie er ook voor kiezen om te genieten van elkaar in een meer intieme sfeer. Ga bijvoorbeeld lekker samen koken en organiseer een romantisch diner bij kaarslicht. Samen maken jullie deze romantische date bij één van jullie thuis speciaal. Maak bijvoorbeeld eens een uitgebreid gerecht waar je normaal geen tijd voor hebt. Nu kun je er samen met een leuke single man of vrouw van genieten!

 

Terug naar overzicht