Maak gratis een profiel aan

De 10 leukste zomer dates

4-5-2018 - Het is voorjaar: tijd om er lekker op uit te gaan! Maar... waarheen? Wij geven 10 tips voor een perfecte, zomerse date!

Maak gratis een profiel aan

De zomer staat voor de deur, hoog tijd om erop uit te trekken, lekker naar buiten gegaan, te genieten van de zonnestralen op je gezicht en dat met een lekkere cocktail in je hand én een leuke date. Maar wat zijn leuke plekken of uitjes om naar toe te gaan? In dit artikel vind je de 10 leukste uitjes waar je samen met je date naar toe kan gaan deze zomer. Kijk je mee?

 

1. Het strand

Eén van de favorieten dingen van veel mensen is lekker naar het strand gaan om op een warme dag de hele dag te loungen bij een strandtent. Maar als het minder warm is, is het strand een ideale plek om een lange strandwandeling te maken. De wind door je haren te voelen, het geluid van de zee op de achtergrond en dat samen met je date.

 

2. Festival bezoeken

Nu de zomer in aantocht is, betekent dat ook dat het festival seizoen geopend is. Hou je van een feestje (en je date ook)? Dan is het leuk om samen naar een festival te gaan. Je hebt festivals in alle soorten en maten. Als je rustig wilt beginnen, kun je ook kiezen voor een kleiner, lokaal festival.

 

3. Fiets huren

ederland kent genoeg mooie plekjes. Huur een fiets en maak een mooie tocht door de Soesterduinen, ga naar de Veluwe of ga naar één van de Waddeneilanden voor een fijne fietstocht. Om vervolgens de dag af te sluiten en ergens lekker te dineren.

 

4. Rooftopbar

Wist je dat Nederland ook veel toffe rooftopbars heeft? Hoe romantisch is het om op een zwoele zomeravond een cocktail te drinken en ondertussen te genieten van een fantastisch uitzocht vol met mooie lichtjes.

 

5. Survivalparcours

Wil je er wat meer actie aan toevoegen? Dat kan. Ga op zoek naar een uitdagend survivalparcours om te gaan klimmen en klauteren met je date.

 

6. Barbecueën in het park

Als je zomer zegt, zeg je barbecueën. Haal allerlei lekkernijen in huis, koop een wegwerp barbecue en een lekkere fles wijn en zoek vervolgens een mooi plekje op in het park om een gezellige avond ervan te maken.

 

7. Maak een roadtrip

Stippel van tevoren globaal een route uit waar je naar toe wilt en zoek een paar mooie restaurants en cafeetjes uit, zodat je op een leuke plek een pitstop te maken.

 

8. Maak een boswandeling

De natuur is op zijn mooist in de vroege ochtend als de zon net opkomt of in de avond als de zon ondergaat. Wandelen zorgt voor ontspanning, ook niet geheel onbelangrijk bij een (spannende) eerste date.

 

9. Picknicken

Ga op zoek naar een leuk kleedje en een picknickmand en duw hem vol met allerlei lekkere hapjes, snacks en drankjes en zoek vervolgens een mooie plek op waar je wilt gaan picknicken.

 

10. Boerengolven

Zin in iets sportiefs? Ga boerengolven. Gegarandeerd succes en grote kans dat je lachspieren ook nog getraind worden. Wat vind jij het leukste om te doen met een date in de zomer?
 

Deze blog is geschreven door Dionne Knooren. Op haar eigen blog Diolifestyle schrijft ze over de mooiste hotspots en citytrips die je niet mag missen, deelt regelmatig outfitinspiratie, neemt je mee in de dagelijkse struggles en schrijft over de trends en ontwikkelingen op het gebied van online marketing.

 

 

 

Terug naar overzicht