Maak gratis een profiel aan
Online daten

De 4 grootste voordelen van online daten

11-11-2017 - De komst van het internet heeft veel deuren geopend. Tegenwoordig shoppen we online, boeken we de vakantie online en – jawel – daten we er op los via datingswebsites. In dit artikel delen we de 4 grootste voordelen van online daten.

Kies voor een betaald lidmaatschap!

 

Dat we online daten is niet zo gek, want daten via een ‘computer’ is een stuk comfortabeler dan real life daten.

 

1. Laagdrempelig

Online daten haalt veel drempels weg. Vooral voor mensen die een beetje verlegen zijn, introvert zijn of over wat minder goede sociale vaardigheden beschikken is dit een mooie uitvinding. Daarnaast is het een stuk eenvoudiger: je hoeft je niet meteen helemaal op te tutten, je kunt prima vanuit je luie stoel in je pyjama op zoek gaan naar een leuke match.

 

2. De keuze is reuze

Het aanbod van singles is enorm, er zijn veel mensen die online daten. Er zijn genoeg mensen die op zoek zijn naar een partner. Bovendien weet je zeker dat de singles op datingwebsites zoals Relatieplanet op zoek zijn naar een relatie en dat ze vrijgezel zijn.

 

3. Je kunt elkaar eerst ‘online’ leren kennen

Online daten is een ideale manier om elkaar op je eigen tempo te leren kennen. Je hoeft elkaar niet meteen in real life te ontmoeten, maar je kunt van te voren al veel over elkaar te weten komen en elkaar al een beetje leren kennen. Zodra het voor beiden goed voelt, kun je een échte eerste date plannen.

 

4. Online daten is succesvol

Online daten is succesvol, blijkt uit onderzoek van Maurice de Hond. 1 op de 5 mensen heeft de afgelopen tien jaar een partner gevonden via online daten! Ben je single, maar doe je nog niet aan online daten? Maak een profiel aan en ervaar de voordelen van online daten.

 

Deze blog is geschreven door Dionne Knooren. Op haar eigen blog Diolifestyle schrijft ze over de mooiste hotspots en citytrips die je niet mag missen, deelt regelmatig outfitinspiratie, neemt je mee in de dagelijkse struggles en schrijft over de trends en ontwikkelingen op het gebied van online marketing.

 

Terug naar overzicht