De leukste dates tijdens Pasen

De leukste dates tijdens Pasen

Pasen is het feest van leven, licht en liefde en met uitstek geschikt om als single iets te ondernemen. Met Pasen wordt er altijd genoeg georganiseerd.  Zo bruist Pasen 2016 van de paasvuren, paasfestivals, paasmarkten en andere paasevenementen. Maar welk evenement is nou geschikt voor een date? Datingsite Relatieplanet zet de leukste paasevenementen voor je op een rij!

Wil jij Relatieplanet proberen? Schrijf je in via onderstaande knop.

Schrijf je gratis in

Romantisch genieten bij een paasvuur

In Oost Nederland zijn de paasvuren een grote trekpleister voor bezoekers. Niet alleen is het lentevuur prachtig om te bewonderen met je date, ook het hele feest er om heen zorgt ervoor dat jullie zeker niet stil zitten. Denk aan diverse feesttenten, leuke optredens en traditiegetrouwe paasceremonies.

Feesten met je date op een paasfestival

Je kan er ook voor kiezen om met je date naar een festival te gaan met Pasen, zoals Paaspop. Zo zorg je er in ieder geval voor dat de voetjes van de vloer gaan. Naast de vele muziekoptredens kunnen jullie je tijdens de date ook vermaken met theater en honderden andere acts. Zo zorg je ervoor dat je elkaar goed leert kennen op het gebied van muziek en wordt de dag gegarandeerd een succes!

Hand in hand struinen over een paasmarkt

Wil je een wat meer rustige date tijdens Pasen? Neem dan een bezoekje aan een paasmarkt. Samen heerlijk wandelen langs de verschillende kraampjes en op zoek gaan naar leuke artikelen. Op deze manier kunnen jij en je date elkaar de oren van de kop af kletsen onder het genot van de lentezon en elkaar zo goed leren kennen.

Andere dates tijdens Pasen

Er is natuurlijk nog veel meer te beleven met Pasen. Je kan ook met je date een paaskermis bezoeken, lammetjes aaien bij de boer, naar de paasraces op Circuit Park Zandvoort of gewoon heerlijk samen genieten van een wandeling. Wil je op date maar is het slecht weer? Bereid dan eens een leuke paasbrunch!

Geen date tijdens Pasen? Neem dan gezellig de familie mee naar een van deze leuke paasevenementen. Je kan er ook voor kiezen om er alleen op uit te gaan, misschien kom je wel de liefde van je leven tegen met Pasen!

Op onze blog schrijven we over dingen waar je tegenaan loopt tijdens het daten, informatie over relaties, het gebruik van Relatieplanet zelf en we geven je datingtips. Lees ook onze andere blogs!

Terug naar het blogoverzicht