Maak gratis een profiel aan
De natuur als matchmaker

De natuur als matchmaker

18-5-2017 - Relatieplanet organiseert voor het tweede jaar op rij romantische wandelevents in samenwerking met Staatsbosbeheer.

Kies voor een betaald lidmaatschap!

 

Ons bestaan wordt gedicteerd door smartphones en tablets. Bij ‘twiet’ denken we niet aan een vogel. En onze partner vinden we niet in de kroeg of op het strand, maar via een app of website. Die van Relatieplanet bijvoorbeeld. Toch kiezen wij als online matchmaker voor het tweede jaar op rij voor een partnerschap met Staatsbosbeheer.   Offline events in dit digitale tijdsperk klinkt onlogisch, maar veel singles hebben de behoefte elkaar in een ontspannen sfeer in het echt te ontmoeten. Hoe mooi is het als je dat in de natuur doet? Als je door een mooi landschap wandelt, kom je tot rust en sta je op een ongedwongen manier open voor nieuwe ontmoetingen", zegt Kim Luu, eventmanager van Relatieplanet.nl. “En als er toch een stilte valt, hoef je je niet ongemakkelijk achter een menukaart te verschuilen of een slokje wijn te nemen: er is waanzinnig veel te zien en te ervaren.”  

 

Baden in maanlicht

De wandelevents voeren singles langs bijzondere stukjes Nederland. Kim: “Een stadsbos in de Almeerderhout bijvoorbeeld, waar wild zich tussen het groen verschuilt en je honderden romantische plekjes ontdekt.” Kim’s favoriet is echter de vollemaanwandeling in De Grote Peel. “Dwalen over peelbanen die baden in zilverwit maanlicht? Een drankje bij een vuurkorf terwijl je luistert naar een zoetgevooisde zangeres? Veel romantischer kan het volgens mij niet worden. Als ik nog geen partner had, zou ik die deze avond vinden!  

 

Wandelen door de Schoorlse duinen (voor gay members)

Na vele verzoeken is er nu ook eindelijk weer een activiteit voor onze gay members. Wij als matchmaker organiseren een wandeling in de duinen van Schoorl, waar je onder begeleiding van een boswachter de open duinen en dichte bossen gaat ontdekken. Misschien spot je de zeer zeldzame nachtzwaluw wel!  

 

Over de wandelevents

De events worden in juni en juli georganiseerd vanuit de buitencentra van Staatsbosbeheer in de Oostvaardersplassen, het Almeerderhout, de Sallandse Heuvelrug, de Groote Peel, de Schoorlse Duinen en het Drents-Friese Wold. Het volledige overzicht vind je op de eventpagina.  

 

Terug naar overzicht