Maak gratis een profiel aan
Leuke date ideeën

De vijf leukste date tips voor de herfst

12-10-2017 - Misschien is de herfst wel hét perfecte moment om eropuit te gaan voor een date. Ben je nog op zoek naar leuke tips? In dit artikel geven wij je vijf ideeën voor een date in de herfst.

Kies voor een betaald lidmaatschap!


De herfst is net begonnen en voor veel mensen is dit het favoriete seizoen van het jaar. Na een heerlijke zomer is het weer tijd voor warmte, gezelligheid en veel kaarsjes. Zoals de Denen het zo mooi noemen: ‘het ultieme Hygge gevoel’. 

 

1. Maak een boswandeling en houd een bladerengevecht

Het is heerlijk om op een stralende nazomerdag je stevige laarzen en een warme jas aan te trekken voor een mooie wandeling door het bos. De bladeren van de bomen veranderen in de meest prachtige kleuren en ondertussen loop je door bergen van bladeren. Misschien nog een leuk idee: houd een bladergevecht met elkaar!

 

2. Kies voor een cozy avondje

De herfst staat bekend om zijn gezelligheid, de warmte, romantische avondjes en het is eindelijk geoorloofd om met een dekentje op de bank te zitten. Laat dit nu bij uitstek een leuk idee zijn voor een date. Kies een leuke film uit, haal allerlei lekkere borrelhapjes in huis, plaats overal kaarsen, leg de dekentjes klaar en zorg dat de thee en warme chocomel in overvloed aanwezig zijn. Dan komt het met de romantiek vanzelf goed.

 

3. Ga koken voor je date

Het is heel ontspannend om lekker te kokkerellen. Waarom zou je je date dan niet verrassen met een zelfgemaakt gerecht? Overtref jezelf en kies voor een driegangengerecht. Je kunt natuurlijk zelf aan de slag gaan, maar het is stiekem veel leuker om samen te koken.

 

4. Uitwaaien op het strand en warme chocomel drinken

Vind je het niet erg om je warm aan te kleden om vervolgens een uitgebreide strandwandeling te maken? Ga dan samen met je date naar het strand, maak een wandeling en klets over allerlei dingen, zodat je elkaar beter kunt leren kennen. De wandeling sluit je af bij een fijne strandtent waar je dichtbij de openhaard kunt zitten met een heerlijke verse muntthee, cappuccino of warme chocomel.

 

5. Maak een romantisch ontbijt voor op bed

Heb je je date al een aantal keer gezien en blijft hij of zij voor het eerst slapen? Maak een romantisch ontbijt voor op bed met verse jus d’orange op zondagochtend, terwijl het buiten regent. Beter kan bijna niet. Haal allerlei verse producten in huis, zodat je je date kunt verrassen met een uitgebreid ontbijt op bed. Om het plaatje compleet te maken en lekker warm binnen te blijven, kun je er een pyjamadag van maken. 

 

Deze blog is geschreven door Dionne Knooren. Op haar eigen blog Diolifestyle schrijft ze over de mooiste hotspots en citytrips die je niet mag missen, deelt regelmatig outfitinspiratie, neemt je mee in de dagelijkse struggles en schrijft over de trends en ontwikkelingen op het gebied van online marketing.

 

Terug naar overzicht