Maak gratis een profiel aan
in de lente

De vijf leukste dates om te doen in de lente

4-4-2017 - Een beetje vitamine D is niet verkeerd na de sombere winterdagen. Tijd om samen met je date op pad te gaan. Hierbij een aantal leuke, lekkere en vooral typische lentedates.

Kies voor een betaald lidmaatschap!

 

Overal waar je buiten om je heen kijkt zie je en voel je dat het lente is. De bomen staan volop in bloei, het weer wordt steeds beter, de dagen worden langer, je hoort de vogeltjes fluiten en iedereen trekt er weer op uit. Het is lente en daar wordt iedereen blij van. De natuur is volop in ontwikkeling en overal zie je vers groen; bladeren die net aan de bomen hangen of struiken die steeds groter worden. Kortom, de perfecte tijd om samen met jouw date wat te doen is in de lente. 

 

1. Een wandeling maken en een ijsje eten

Hoewel wandelen misschien een beetje saai klinkt, is dat het niet. Wandelen zorgt ervoor dat je ontspant en is hierdoor een ideale manier om elkaar beter te leren kennen en diepgaande gesprekken te voeren. Ondertussen kun je genieten van de natuur, het geluid van de vogeltjes en de zon. Na een stevige wandeling kun je jouw date niet beter afsluiten dan ergens een lekker ijsje te eten en het ijsseizoen in te luiden.

 

2. Picknicken

Heel cliché, maar nog steeds ontzettend leuk. Vul je mand met allerlei lekkernijen zoals aardbeien, wafels, sapjes, chocolade en noem het maar op. Stop er ook nog wat lekkers te drinken bij en een mooi kleedje en je bent klaar om te vertrekken. Rij met de auto, scooter of fiets naar een romantische en fijne plek in de zon aan bijvoorbeeld het water en geniet van elkaar, het lekkere eten en het uitzicht. Misschien wel de geschikte plek voor een scène uit Lady en de Vagebond met bijvoorbeeld een aardbei. ;)

 

3. Huur een scooter en maak een tocht

Niets is fijner om in de lente erop uit te trekken en te genieten van het weer. Huur een scooter en maak samen een leuke scootertocht door Oud-Hollandse dorpen, de Veluwe of door de duinen. Tussendoor wel ergens stoppen om te lunchen of van de natuur te genieten, maar ook om met elkaar te kletsen en elkaar beter te leren kennen.

 

4. Ga voor een les bootcamp

Sportief het voorjaar beginnen, waarom niet tijdens een date? Ga samen met je date naar een les bootcamp. Het is niet alleen heerlijk om sportief bezig te zijn, maar het is ook nog eens een origineel idee voor een date en je bent meteen aan het werk voor je summer body.

 

5. Maak een lange strandwandeling en lunch in het zonnetje bij een strandtent

Het geluid en de geur van de zee zijn altijd fijn. Maak samen met je date een lange strandwandeling, zodat je veel tijd hebt om elkaar beter te leren kennen. Uiteindelijk plof je bij een strandtent neer om te genieten van een heerlijke Radler in de zon én hopelijk een leuke date.

Wat voor een date vind jij het leukste om te doen in de lente?

 

Deze blog is geschreven door Dionne Knooren. Op haar eigen blog Diolifestyle schrijft ze over de mooiste hotspots en citytrips die je niet mag missen, deelt regelmatig outfitinspiratie, neemt je mee in de dagelijkse struggles en schrijft over de trends en ontwikkelingen op het gebied van online marketing.

 

Terug naar overzicht