Maak gratis een profiel aan
Deze kleding kun je het beste dragen naar je eerste date

Deze kleding kun je het beste dragen naar je eerste date

2-6-2017 - Outfit stress, wie kent het niet? Een eerste date kan zorgen voor de nodige zenuwen, daarom is het extra belangrijk dat je tijdens je eerste date niet hoeft na te denken over je outfit.

Kies voor een betaald lidmaatschap!

 

1. Draag een paar mooie hakken, mits..

Heel cliché, maar waar. Draag een paar mooie (klassieke) hakken tijdens de date. Mannen vinden het aantrekkelijk als een vrouw hoge hakken draagt. Als je kiest voor een paar hakken, is het belangrijk dat je er ook goed op kunt lopen. Het is nogal klunzig als je erg wankelt of zelfs valt. Daarnaast moet je wel rekening houden met wat je gaat doen op de date. Dat brengt mij op het volgende punt.

 

2. Kleed je naar de gelegenheid

Ga je samen naar het strand, uiteten in een chique restaurant of klimmen op een klimwand? Wat je ook gaat doen, het is belangrijk dat je je kleedt naar de gelegenheid. Niets is zo vervelend als dat je over- of underdressed bent tijdens je eerste date. Hierdoor kun je onzeker worden en dat komt meestal niet ten goede.

 

3. Kies een outfit waar je je zelfverzekerd in voelt

Het klinkt misschien heel logisch, maar voor een eerste date wil je het liefste alles uit de kast trekken, zodat je er mooi uitziet. Lijkt het je een goed idee om een jurk te dragen, terwijl je dat normaal nooit doet? Prima, maar het is belangrijk dat je je er prettig invoelt. Tijdens de date moet je niet de hele tijd bezig zijn met je outfit, maar je zelfverzekerd voelen en dit ook uitstralen. Dat komt beter over en daarnaast vinden de meeste mannen een zelfverzekerde vrouw aantrekkelijk.

 

4. Less is more

Op een eerste date kun je maar beter niet alles uit de kast trekken. Less is more is een ongeschreven regel voor een eerste date. Zorg dat je geen kerstboom bent met allerlei tierelantijntjes, maar houd het beschaafd. Mocht er een volgende date aankomen, kun je er altijd nog een schepje bovenop doen.

 

5. Koop iets nieuws

Een eerste date is meestal iets speciaals en wie weet bloeit er wel iets op. Ga voor het zover is naar de stad of shop online een leuke outfit bij elkaar waar je je goed in voelt, zodat je tijdens de date kunt gaan shinen en misschien wel de man van je dromen ontmoet. Wat draag jij het liefst op een eerste date?

 

Deze blog is geschreven door Dionne Knooren. Op haar eigen blog Diolifestyle schrijft ze over de mooiste hotspots en citytrips die je niet mag missen, deelt regelmatig outfitinspiratie, neemt je mee in de dagelijkse struggles en schrijft over de trends en ontwikkelingen op het gebied van online marketing.

 

Terug naar overzicht