Maak gratis een profiel aan
exclusief daten

Exclusief daten

Het is soms moeilijk: beslissen wanneer je slechts één persoon wilt daten. Het is tegenwoordig best normaal om meerdere lijntjes uit te gooien. Met name op een datingsite is dat gewoon effectief. Maar wanneer is het tijd om je te richten op exclusief daten met die ene persoon?

Kies voor een betaald lidmaatschap!

 

Daten met meer singles is oké

Je datingprofiel is in trek en je krijgt aandacht van verschillende personen. Links en rechts krijg je interesseberichten en ook jij ziet wel een paar interessante potentiële partners voorbij komen op de datingsite. Wanneer moet je echter kiezen? Het is helemaal niet erg om eerst de wateren te testen door tegelijkertijd met meerdere singles contact te hebben. Soms is het na de eerste date al duidelijk dat er geen chemie is, waarna je het contact gewoon netjes af kunt breken. Ook naar andere dates toe is dit niet erg: ook zij zijn actief op zoek naar een date en hebben ook wel meer dan één profiel bekeken!

 

Wanneer exclusief daten?

Uiteindelijk komt er echter een punt waarop je toch denkt dat je ervoor wilt gaan met die ene date waarmee het zo goed klikt. Je vraagt je misschien af of hij of zij er ook zo over denkt, of dat de ander toch nog met anderen op stap gaat. Afwachten is geen optie: het gaat niet vanzelf. Uiteindelijk zijn praten en openheid hiervoor het beste gereedschap. Wanneer je een tijdje met de ander aan het daten bent, is het misschien gewoon het handigst om te vragen hoe hij of zij het samen vindt gaan. Zo kom je er eindelijk achter of je date ook verder met jou wil!

 

Klaar voor exclusief daten? Signalen

Wanneer ben je eigenlijk zelf klaar om je andere dates aan de kant te zetten voor die speciale persoon? Om daar achter te komen, hebben we 3 herkenningspunten op een rij gezet:


 

1: Je begint je schuldig te voelen wanneer je met een ander aan tafel zit. Je denkt steeds vaker aan de persoon die toch wel een beetje speciaal wordt. Waarom zou je dan nog met andere singles willen daten?


 
2: Je begint te twijfelen over hoe je hem of haar moet noemen. Je date komt ter sprake bij vrienden of familie: ineens besef je je dat het eigenlijk niet meer zo goed past om hem/haar slechts ‘een’ vriend(in) te noemen.

 


3: Je bent niet bang om met hem of haar gezien te worden. Dit geldt zowel voor normale gebeurtenissen, zoals verjaardagen of zelfs Valentijnsdag, maar ook op social media. Het kan best een stap zijn om samen getagd te worden op Facebook!

 

 

Terug naar overzicht