Maak gratis een profiel aan
happy single

Happy singles zijn aantrekkelijk!

Je hebt meer kans om een date te vinden wanneer je happy single bent. Wij helpen je daarom graag op weg om een happy single te worden.

Kies voor een betaald lidmaatschap!

 

Je zit natuurlijk niet voor niets op Relatieplanet: je bent op zoek naar een partner, een maatje, iemand om je leven aan te vullen. Het komt echter veel voor dat singles ongelukkig zijn en dat maakt het niet makkelijker om een date te vinden. Wanhopigheid en ongelukkigheid worden in de singleswereld opgemerkt, en dat maakt het niet aantrekkelijker om jou te daten!

 

 

Een gelukkige relatie

Een vriend van me verwoordde het eens als volgt: je kan een stel zien als twee pilaren. Bij een gezonde relatie zijn ze beide in goede staat, en staan ze los naast elkaar: doordat ze op deze manier naast elkaar staan, vullen ze elkaar aan en kan een mooie totaalsom ontstaan. Wanneer de één echter op de ander leunt, zorgt dit voor stress en begint de relatie scheef te worden, waardoor deze uiteindelijk kan omvallen. Aan jou dus eerst de taak om jezelf stevig rechtop te zetten: word eerst een happy single!

 

Focus op jezelf vóór je een relatie zoekt

Zorg dat je je leven op de rails hebt. Wanneer je voldoening vindt in belangrijke zaken zoals je werk, hobby’s, en sociale kringen, zal je dit uitstralen. Door zelf te werken om op deze vlakken gelukkig te zijn, ligt de nadruk niet meer zo erg op het vinden van een partner, maar tegelijkertijd zal je ondertussen juist aantrekkelijker worden om te daten! Wees dus vooral niet bang om een bezig bijtje te worden door een nieuwe hobby op te pakken, of juist te werken aan je persoonlijke rust. Hierdoor zal je zelfverzekerdheid versterkt worden, wat natuurlijk aantrekkelijk is. Wie weet kom je dan ‘vanzelf’ iemand tegen!

 

Wees dus een happy single

Als single kan je natuurlijk ook gelukkig zijn! Uiteindelijk makkelijker gezegd dan gedaan natuurlijk. Het zal echter makkelijker zijn om een partner te vinden, wanneer je plezier in je eigen leven hebt. Je zal een stuk interessanter zijn om te daten, wanneer de passie te voelen is wanneer jij over jouw bezigheden praat of schrijft in jouw profieltekst. Zie daarom je nieuwe partner niet als absolute noodzaak om gelukkig te zijn, maar zie hem of haar als aanvulling op je nu al leuke leven!

 

Terug naar overzicht