Maak gratis een profiel aan

Hoe zoek je contact na de eerste date?

8-6-2018 - Hoe zoek je contact na een leuke eerste date? Bellen? Een berichtje sturen? Of 65.000 berichten sturen? Een vrouw uit Amerika deed het laatste.

Maak gratis een profiel aan

Heb je een leuke eerste date gehad? Dan kun je achteraf een berichtje sturen om te zeggen dat je het erg gezellig vond. Wat je ook kunt doen, is je date 65.000 berichten sturen. En vervolgens bij hem inbreken en in zijn bad gaan zitten. Raar? Niet als je het aan de Amerikaanse vrouw uit dit bericht vraagt. Zij stuurde namelijk na één date duizenden berichten naar een man die ze via een online datingsite had ontmoet, en brak vervolgens tijdens zijn vakantie bij hem in.

 

Een slagersmes zegt meer dan duizend woorden

Waarschijnlijk begon ook deze vrouw met één berichtje. Maar als je vervolgens geen berichtje terugkrijgt is dat natuurlijk vervelend. Misschien begin je zelfs aan jezelf te twijfelen. Had je dan toch nog even moeten wachten met dat berichtje? Of een andere smiley moeten gebruiken? Het kan gekmakend zijn. Zo gekmakend, dat de vrouw uit het bericht besloot om een slagersmes mee te nemen tijdens haar inbraak. Niet de beste tactiek om een onbeantwoorde liefde te lijf te gaan.

 

Nadat ze voor het eerst gearresteerd was, gooide de vrouw het dan ook over een andere boeg. Ze begon haar date berichten te sturen met romantische teksten als ‘ik wil je lichaamsdelen hebben en in je bloed baden’ en ‘probeer nooit bij me weg te gaan…ik vermoord je…ik wil geen moordenaar zijn.’ Het was wederom niet aan de man besteed.

 

Nee heb je, gevangenisstraf kun je krijgen

Op dat moment is het misschien het beste om je verlies te nemen. Ondanks een leuke eerste date kan het namelijk gebeuren dat het verder op niets uitloopt. Niets aan de hand, op naar de volgende. Onze Amerikaanse vriendin zag dat anders. Als ultieme poging om de eerste date een positief vervolg te geven, ging ze langs bij het bedrijf van de man en deed ze zich voor als ‘de vrouw van de baas’. Zonder resultaat. Of nou ja, met als resultaat dat ze voorlopig niet meer vrijkomt wegens stalking, dreiging en intimidatie.

 

Achteraf gaf de vrouw overigens toe dat haar gedrag ‘gek’ was en zei ze dat ze ‘geen intentie had om de man iets aan te doen’. Dus wie weet, misschien loopt het toch nog uit op het zoveelste succesverhaal van online daten!

 

Deze blog is geschreven door Niek van Drie. Op zijn website www.degrotevandrie.nl schrijft hij over alles wat hem bezighoudt. En dat is een hoop...!

 

 

 

Terug naar overzicht