Maak gratis een profiel aan
Hoe zou het datingprofiel van Khaleesi, Chuck Bass en Tom Keen eruitzien?

Hoe zou het datingprofiel van Khaleesi, Chuck Bass en Tom Keen eruitzien?

16-5-2017 - Khaleesi, Chuck Bass en Tom Keen zijn fictieve karakters uit series waar we graag naar kijken. Hoe zou hun profiel eruitzien als we ze tegen zouden komen op Relatieplanet?

Kies voor een betaald lidmaatschap!

 

Wij namen hun karakters onder de loep en vertaalde deze naar een datingprofiel. Zou jij ze een berichtje sturen? dating profiel
 

Chuck Bass (Gossip Girl)

Ik ben Chuck Bass. Moet ik nog meer zeggen? Ik ben een womanizer, overtuigend whiskyliefhebber, miljardair en zie er spectaculair uit in een pak… Wat wil een vrouw nog meer? Ik kan je uit ervaring zeggen, iedereen houdt van een schurk. Zie hier mijn dating profiel.

 

Ik ben een man en ben op zoek naar een vrouw(en).
Leeftijd: 25 jaar
Opleidingsniveau: Voor mensen zoals ik is een diploma slechts een accessoire.
Gewenste relatie: Een open relatie. Ik ben niet gemaakt voor monogamie.
Deze series of programma’s volg ik: Gossip Girl.
Mijn hobby’s zijn: Squash en whisky. Pardon, dat laatste is niet mijn hobby, maar mijn sport.  
Wat houdt mij dagelijks bezig? De uitslagen van stock exchange.
Wat ik zoek in een vrouw: Jong en onstabiel. Iemand die accepteert en doet wat ik zeg. Ze mag alleen praten met de mensen die ik betaal of ze moet mijn toestemming hebben. Maar er is een verschil tussen grote liefde en ware liefde. Ben je de laatste, dan hoef je enkel vier woorden en twaalf letters uit te spreken. Zeg het en ik ben van jou.
Waar ik blij van word? Geld en het plezier dat geld me brengt. Ik word ook erg blij als ik in de spiegel kijk.   
Mijn ideale eerste date? Is een geheel verzorgde nacht in mijn hotel: The Empire State. We overnachten in de presidentiele suite. Of een nachtje Parijs. Wat jij wil. 

 

Tom Keen (The Blacklist)

Wie wil je dat ik ben? Christof, Matt, Dieter of Kaya? Ik ben een man met vele gezichten. Een lieve onnozele leraar, ik ben je man. Een koelbloedige bankovervaller, zoek niet verder! Ik ben een manusje van alles, een echte duizendpoot. Je hebt geen last van een moeilijke schoonfamilie. Dat is het voordeel van een wees zijn. Welkom in mijn wereld. Jij bent de toerist en dit is mijn dating profiel. 

 

Ik ben een man en ben op zoek naar een vrouw.
Leeftijd: 40+ jaar
Opleidingsniveau: Maakt niet uit, ik pas me wel aan. Ik kom in elk geval wel slim over met mijn professorbril.
Gewenste relatie: Vluchtig, dit past bij mijn levensstijl.
Deze series of programma’s volg ik: The Blacklist & The Blacklist Redemption
Mijn hobby’s zijn: Rollenspellen, ik ga er helemaal in op.
Wat houdt mij dagelijks bezig? Mijn verleden
Wat ik zoek in een vrouw: Ze moet me op mijn bruine ogen geloven.
Waar ik blij van word? Ik neem graag risico’s en ga de uitdaging aan.  
Mijn ideale eerste date? Ik neem je graag een weekendje mee weg. Het kan zijn dat ik het weekend weg combineer met een ‘klus’ voor m’n werk, toevallig in de buurt. Twee vliegen in een klap. Ik ben dan ook erg praktisch ingesteld. 

 

Khaleesi Daenerys Targaryen (Game of Thrones)

Na een leven lang op de vlucht ben ik toe aan het volgende hoofdstuk. De herovering van mijn koninkrijk. Dit doe ik niet alleen. Om dit eenzame bestaan wat op te vrolijken, heb ik enkele duizenden vrienden meegenomen. Ze noemen me koningin, maar jij mag me Daenerys noemen. Om een lang verhaal kort te maken, het houdt in dat ik druk, druk, druk ben. Land heroveren is een dagtaak, waardoor daten erbij inschiet. Ben jij die energieke adellijke jongen die nog een paar duizend verse soldaten over heeft, dan heb ik je graag aan mijn zijde.

 

Ik ben een vrouw en ben op zoek naar een man, maar ik zie vrouwen ook wel zitten. Zie hier mijn dating profiel.
Leeftijd: 22 jaar
Opleidingsniveau: Maakt niet uit, een goede familienaam is belangrijker. Als je Dothraki spreekt is dat wel een pré.
Gewenste relatie: Langdurig. Al is in de Zeven Koninkrijken samen oud worden niet vanzelfsprekend.
Deze series of programma’s volg ik: Series zijn niet echt mijn ding. Met een goed gladiatorengevecht vang je mijn interesse. Als ik toch één serie moet noemen dan Game of Thrones.
Mijn hobby’s zijn: Vliegen op één van mijn drie draken en met mijn zeilboot naar het land van mijn herkomst varen.
Wat houdt mij dagelijks bezig? Het plannen van het heroveren van het land dat aan mij toebehoort.
Wat ik zoek in een man/vrouw: Hij moet net zoals ik een vurig karakter hebben en voor mij willen vechten.
Waar ik blij van word? Spelen met vuur (noem me pyromaantje) en van mijn drie aandoenlijke draken.
Mijn ideale eerste date? We beginnen met een rustiek ritje op mijn draken, daarna genieten we van een gladiatorengevecht of twee. De date sluiten we af met een strafexpeditie tegen de slavenhouders. De ideale combinatie van ontspanning, inspanning en uitdagende activiteiten.  

 

 

Deze blog is geschreven door Carlien en Marjolein. Vrouwen die van series houden. Dat zijn Carlien en Marjolein. Eigenlijk schrijven ze hun blog vrouwendievanserieshouden.nl vooral voor zichzelf, zodat ze nog meer redenen hebben om fantastische series te kijken. Want dat zijn ze tegenwoordig: fantastisch. "Waarom niet bloggen over iets wat fantastisch is? Daar worden we blij van!"

 

Terug naar overzicht