How to survive Valentine's Day without a lover?

9-2-2017 - Door Romy Palstra - Voor het 20ste jaar op rij ben ik weer alleen tijdens Valentijnsdag, who is with me? Natuurlijk hoeft dat geen probleem te zijn, maar om dit jaar Valentijnsdag weer te overleven moeten we het maar zo comfortabel mogelijk voor onszelf maken.

Wil jij Relatieplanet proberen? Schrijf je in via onderstaande knop.

Schrijf je gratis in

Nu is jezelf gewoon een dagje opsluiten en niet op Facebook kijken in je hoofd misschien een heel goede oplossing... Maar je kan van deze beruchte dag voor vrijgezellen ook iets leuks maken, daarom deel ik in dit artikel mijn tips en benodigdheden!
 


Tja de bloemenzaken en knuffelfabrieken doen het goed in de maand februari, maar helaas heb ik nog steeds geen bloemen of knuffels gezien. Maar hey, als niemand een bos bloemen, een knuffel of een kat voor je koopt, dan moet je dat zelf maar doen toch?

Hoewel je waarschijnlijk al wel 1,5 maand bezig bent met je voornemens voor een killerbody, kan een dagje loslaten een keer geen kwaad. Je hebt ten slotte een hele goede reden ;). En op Valentijnsdag kunnen er natuurlijk geen foute snacks ontbreken zoals chips, ijs, pizza & chocolade. Om het dan allemaal maar weg te spoelen komt wijn goed van pas (of in mijn geval: thee). Een fijne bijkomstigheid bij dit alles zou natuurlijk een film of tijdschrift zijn als je nog niet zat bent. En anders kan je altijd nog met een maskertje op je gezicht uitbuiken, samen met je kat.
 

Kortom: Valentijnsdag hoeft nog niet zo vreselijk te zijn, wij vrijgezellen maken er gewoon alsnog een heerlijke dag van! Hoe ga jij Valentijnsdag dit jaar doorbrengen?

Romy Palstra schrijft op haar blog www.muchable.nl over alles wat ze meemaakt en over uiteenlopende hobby’s zoals schrijven, illustreren, fotograferen, sporten en longboarden. Ook kun je op haar blog de prachtige illustraties bekijken die ze heeft gemaakt.

Op onze blog schrijven we over dingen waar je tegenaan loopt tijdens het daten, informatie over relaties, het gebruik van Relatieplanet zelf en we geven je datingtips. Lees ook onze andere blogs!

Terug naar het blogoverzicht