Je datingsite profiel klaarmaken voor de zomer

Je datingsite profiel klaarmaken voor de zomer

De zomer is begonnen en het is hoog tijd om eens een zomerschoonmaak te houden! Natuurlijk mag je hierbij je profiel op datingsite Relatieplanet niet vergeten. Het is tijd om te laten zien dat jij helemaal klaar bent voor het mooie weer én leuke nieuwe contacten. Met de volgende tips kun je op een gemakkelijke manier je profiel klaarmaken voor de zomer!

Wil jij Relatieplanet proberen? Schrijf je in via onderstaande knop.

Schrijf je gratis in

Datingprofiel tip 1: laat zien wie je bent!

Deze zomer ga jij laten zien wie je bent. Dit kun je doen door je profielfoto’s persoonlijker te maken. Je profielfoto moet een beetje meer van jezelf of van jouw leven laten zien aan die ene leuke single man of vrouw. Geniet jij graag van een hapje en een drankje op het terras, lekker in de zon? Vraag dan een vriend of vriendin om daar een leuke foto van je te maken. Ga je liever lekker uitwaaien op het strand tijdens je vakantie? Laat dat dan zien in je profielfoto!

Nu je je profielfoto hebt gepersonaliseerd, kan je profieltekst natuurlijk niet achterblijven. De restanten van het koude weer laten soms wat sporen na in je profieltekst: is jouw tekst wel lekker positief? De zomer is daarom het perfecte moment om meer positiviteit en openheid in je profieltekst aan te brengen. Heb je een speciaal motto deze zomer? Deel deze dan aan het begin van je profieltekst. Ben je ergens trots op of heb je een bepaalde passie? Trek daarmee de aandacht van die ene leuke man of vrouw!

Datingprofiel tip 2: een open blik naar de toekomst

Nu eindelijk de zon wat begint te schijnen en de temperatuur stijgt, kun je je niet meer verschuilen achter een dikke sjaal. Dit is dan ook het moment om voor een zomerse profielfoto met een open blik te gaan. Dit is ook de reden waarom je geen zonnebril mag dragen op je profielfoto. Laat zien dat je er mag zijn en dat je graag contact wil leggen. Zo kom je over met meer zelfvertrouwen, wat vaak als aantrekkelijk wordt gezien! Een mooie glimlach kan net het verschil maken en het hart van die ene leuke man of vrouw laten smelten!

Probeer ook in je profieltekst meer openheid toe te voegen. Geef aan waar jij mee bezig bent in je leven en waar je blij van wordt. Probeer duidelijk aan te geven waar je naar op zoek bent en wat je graag met de ander wil delen. Focus je daarbij voornamelijk op wat je wél zoekt. Zo blijft je profieltekst een positieve uitstraling hebben.

Datingprofiel tip 3: Kwaliteit boven kwantiteit

Deze tip geldt natuurlijk het hele jaar door. Andere singles willen graag goed kunnen zien hoe je eruit ziet. Zorg er dus voor dat je profielfoto van goede kwaliteit is. Wazige of overbelichte foto’s zorgen ervoor dat je minder goed overkomt op de ander. Heb je geen duidelijke foto’s? Organiseer dan bijvoorbeeld een leuke zomer fotoshoot. Zo haal je de zomer naar je profiel met een prachtige profielfoto!

Ook in je profieltekst is het belangrijk om een prettige lengte van de tekst aan te houden. Te veel tekst kan er namelijk voor zorgen dat de bezoeker geen zin meer heeft om verder te lezen. Je hoeft niet je gehele leven te beschrijven in je profieltekst. Focus je voornamelijk op de dingen die jij belangrijk vindt en waar je naar op zoek bent. Door het persoonlijk te maken, zorg je ervoor dat je bezoekers geboeid blijven en eerder een contactverzoek zullen sturen!

Op onze blog schrijven we over dingen waar je tegenaan loopt tijdens het daten, informatie over relaties, het gebruik van Relatieplanet zelf en we geven je datingtips. Lees ook onze andere blogs!

Terug naar het blogoverzicht