Maak gratis een profiel aan
Koffiedrinken populair bij eerste date

Koffiedrinken populair bij eerste date

1-2-2017 - Relatieplanet was benieuwd naar date-ervaringen en ging op onderzoek uit. Wat blijkt: ongeveer de helft van de respondenten is zenuwachtig voor een eerste afspraakje en koffiedrinken is de meest populaire bezigheid.

Kies voor een betaald lidmaatschap!

 

Koffiedrinken meest populair

Op de vraag wat je het liefst zou doen tijdens zo’n eerste date, koos 75% voor koffiedrinken. Dit is een veilige activiteit als het om daten gaat, er is zelfs onderzoek gedaan naar de invloed van warme drankjes tijdens het eerste contact. Op de tweede plaats kwam dineren met 18%. Een actieve date viel niet erg in de smaak, 5% koos hiervoor. Het minst populair was een bezoek aan de bios, slechts 3% koos hiervoor.  

 

Merendeel is zenuwachtig

Ben jij zenuwachtig voor een eerste date? Iets meer dan de helft van de respondenten wel. Een eerste afspraakje is voor veel mensen behoorlijk spannend. Probeer te onthouden dat dit voor jouw date ook het geval is. Daarnaast geeft 30% aan soms zenuwachtig te zijn en 16% is niet zenuwachtig.  

 

Hoe kleed je je?

Leuk hoor zo’n afspraakje, maar wat trek je aan? Denk hier van tevoren goed over na, dan voorkom je stress op het laatste moment. Trek kleding aan die past bij jouw persoonlijkheid, waar je je lekker in voelt. Zo voel je je zelfverzekerder dan wanneer je overdressed bent als dat niet bij jou past. Het merendeel van de respondenten dacht hier ook zo over, 73% gaat het liefst casual gekleed. Slechts 10% kiest voor chic en 16% voor business casual. Hoe kleed jij je het liefst?  

 

Zoenen bij de eerste date

Zoenen tijdens een eerste date, kan dat of niet? De meesten deden daar niet moeilijk over, 73% vindt dat dat best kan. Twijfel je of zoenen gepast is? Wij helpen je bij dit dilemma. Wat vindt jij van zoenen tijdens de eerste date? Kan dat wel of kan dat niet? Laat het ons weten!  

 

Op de hoogte blijven van interessante weetjes over liefde, relaties en daten? Volg ons op Facebook, instagram en twitter!  

 

Terug naar overzicht