Maak gratis een profiel aan
leuke eerste date

Leuke eerste date: 6 dingen die je ervaart

16-9-2017 - Bij een leuke eerste date ervaren we vrijwel allemaal dezelfde gevoelens. Als je net begint met daten is het allemaal leuk, spannend en nieuw.

Kies voor een betaald lidmaatschap!

 

1. De spanning tijdens een leuke eerste date

Met stipt op nummer 1 staat de spanning tijdens een leuke eerste date. Willen we niet allemaal weer een keertje terug naar die momenten dat je misschien zelfs een beetje zenuwachtig was? En er bij elke aanraking een bepaalde tinteling door je lijf gierde? Spanning voor het nieuwe en het onbekende, maar ook de vlinders in je buik als je stapel verliefd bent.  

 

2. Alles uit de kast trekken

Vooral veel vrouwen vinden het waarschijnlijk heerlijk om eindeloos voor de spiegel te staan, een nieuwe outfit te shoppen en allerlei outfitcombinaties te bedenken die je mooi vindt. Het is fijn om jezelf te verzorgen en op te tutten, zodat je er blits uit ziet tijdens een date.  

 

3. Avontuur

Een date kan het begin zijn van iets heel moois en iets heel nieuws. Wie weet ben je wel de rest van je leven samen met die persoon. Het is belangrijk om je hiervoor open te stellen en mee te gaan met de flow. Het onbekende zorgt voor een avontuurlijk gevoel.

 

4. Lekker over jezelf praten

Wees eerlijk: vinden we het niet allemaal stiekem heel leuk om over ons zelf te praten en te vertellen wie je bent, wat je doet, wat je allemaal hebt bereikt in je leven, hoe je leven eruit ziet en ga maar door. Mensen vinden het over het algemeen erg leuk om over zichzelf te praten.

 

5. Nieuwe mensen ontmoeten

Tijdens een date ontmoet je een nieuw iemand die je vaak nog niet of niet goed kent. Het leuke aan daten is dat je nieuwe mensen leert kennen. Een beetje mensenkennis kan ook geen kwaad. Mocht de date toch niet zijn wat je ervan verwacht, wie weet is het wel een potentiële nieuwe vriend of vriendin voor het leven? Je weet het nooit!

 

6. Gezelligheid

Als je het samen met je date naar je zin hebt, is het naast spannend vast ook gezellig. Een leuke, gezellige avond op zijn tijd is ook niet verkeerd.

 

Zo. Een hele lijst. Er zijn vast nog veel meer voordelen en leuke eerste date gevoelens/dingen die je mee maakt als je aan het daten bent, maar dit zijn toch wel één van de leukste bijkomstigheden. Wat vind jij het leukste aan daten?  

 

Deze blog is geschreven door Dionne Knooren. Op haar eigen blog Diolifestyle schrijft ze over de mooiste hotspots en citytrips die je niet mag missen, deelt regelmatig outfitinspiratie, neemt je mee in de dagelijkse struggles en schrijft over de trends en ontwikkelingen op het gebied van online marketing.

 

Terug naar overzicht