Moederdag: datingsite Relatieplanet zet single moeders in het zonnetje!

Moederdag: datingsite Relatieplanet zet single moeders in het zonnetje!

Afgelopen zondag was het Moederdag en datingsite Relatieplanet heeft daarom de dag ervoor 20 single moeders in het zonnetje gezet. Als single moeder ben je namelijk het hele jaar door van alles: moeder, schoonmaakster, thuisdokter, amateurpsycholoog en misschien werk je er ook nog bij. Op deze bijzondere dag konden deze prachtige vrouwen even lekker henzelf zijn. Lees hieronder meer over deze geweldige Moederdag verloting!

Wil jij Relatieplanet proberen? Schrijf je in via onderstaande knop.

Schrijf je gratis in

Persoonlijk advies van de Nelleke Mulder Imago Groep

Op zaterdag 7 mei kregen 20 single moeders de kans om een stralende dag te hebben. In de workshops van de Nelleke Mulder Imago Groep kregen verschillende groepen single moeders persoonlijk advies op het gebied van kleur en kleding, haarkleur en stijl en make-up. Deze workshops waren er allemaal op gericht om jou als ‘de mooiste mama’ te laten genieten. Onze single moeders hebben onder andere geleerd of ze een warm of koud kleurtype zijn en hoe ze zich het best kunnen kleden naar hun lichaamsvorm.

Ervaringen van de single moeders

Relatieplanet is erg blij dat we deze bijzondere vrouwen voor een dag in het zonnetje hebben kunnen zetten. De handige tips die gegeven zijn tijdens de workshops kunnen hen hopelijk een stapje dichter bij het vinden van een leuke single man of vrouw brengen. In ieder geval was het een erg gezellige dag en hebben de moeders genoten! Lees hier een aantal van de reacties:

“Wat hebben we het leuk gehad. Echt heel leerzaam en zo de moeite waard. Kon niet beter.”

“Wilde even laten weten dat het een super leuke en leerzame middag is geweest. Met veel gezelligheid en goede tips.“

“Wat een ontzettend heerlijk Moederdag-kadootje!”

Natuurlijk hopen we dat alle moeders en oma’s op Relatieplanet een super dag hebben gehad, want iedere moeder verdient een geweldige Moederdag!

Op onze blog schrijven we over dingen waar je tegenaan loopt tijdens het daten, informatie over relaties, het gebruik van Relatieplanet zelf en we geven je datingtips. Lees ook onze andere blogs!

Terug naar het blogoverzicht