Neem je moeder op ‘date’ met Moederdag!

Neem je moeder op ‘date’ met Moederdag!

Je houdt natuurlijk veel van je moeder, maar toch denk je dat je dat niet vaak genoeg laat weten. Herkenbaar? Gelukkig is het komend weekend Moederdag, waardoor je de kans krijgt om haar even extra in het zonnetje te zetten. Maak dus even wat tijd voor haar vrij en maak er een gezellige dag van! Datingsite Relatieplanet raadt aan om met je moeder op een leuke ‘date’ te gaan!

Wil jij Relatieplanet proberen? Schrijf je in via onderstaande knop.

Schrijf je gratis in

Moederdag Tips

Even langs gaan en een kleinigheidje meenemen is natuurlijk leuk, maar je kan ook je moeder een (mid)dagje mee uit nemen voor een onvergetelijke Moederdag! Door écht even de tijd te nemen, wordt de band met je moeder opgefrist en laat je haar weten dat ze speciaal is. Wees niet bang om terug te vallen op echte Moederdagklassiekers:

- Begin de dag goed met een uitgebreid ontbijt! Verras je moeder zoals je dat vroeger deed. Je hebt vast nog wel een huissleutel, dus niets houdt je tegen om boodschappen mee te nemen en even in de keuken bezig te gaan om je moeder een extra goed begin van de dag te geven.

- Een kleinigheidje wordt altijd gewaardeerd. “Dat had je niet hoeven doen”? Jij weet wel beter! Een geurtje, een mooie foto, een bos bloemen, een fijn Rituals pakket: jij weet het beste wat bij jouw moeder in de smaak valt. Er zijn genoeg websites waar je leuke Moederdagcadeautjes kunt vinden!

- Een uitje met je moeder is dé manier om tijd met elkaar door te brengen. Op normale dagen zit dit er in de meeste gevallen niet in, maar op Moederdag houdt niets je tegen om samen met je moeder uit wandelen te gaan, te genieten van een dagje wellness, een zonnig terrasje te pikken, en de dag af te sluiten door lekker uit eten te gaan of samen te koken. Zo heb je de kans om lekker bij te kletsen.

Moederdag plannen met de familie

Vergeet je niet om vooraf te plannen? Omdat het een populaire dag is, is reserveren soms wel nodig! Denk ook aan de rest van je familie: mogelijk hebben je broers of zussen ook iets gepland, of kunnen ze gezellig mee. Denk ook even aan je oma; ook zij is een moeder! Stem dus af, wanneer dat nodig is. Zo maken jullie er een memorabele Moederdag van!

Op onze blog schrijven we over dingen waar je tegenaan loopt tijdens het daten, informatie over relaties, het gebruik van Relatieplanet zelf en we geven je datingtips. Lees ook onze andere blogs!

Terug naar het blogoverzicht