Maak gratis een profiel aan
website van het jaar 2017

Relatieplanet genomineerd voor Website van het Jaar 2017!

28-9-2017 - Relatieplanet is voor de negende keer op rij genomineerd voor Website van het Jaar als beste en populairste datingsite. En daar zijn we best trots op! Elke stem telt. Help jij ons mee naar de overwinning?

Stem en win!

We hopen de titel ook dit jaar weer te bemachtigen, net zoals in 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015 en 2016. Daar hebben we wel jouw hulp bij nodig. Vind jij dat Relatieplanet de titel ‘Datingsite van het jaar’ verdient? Stem dan vóór 26 oktober op Relatieplanet in de categorie daten. Het kost je minder dan een minuut om te stemmen. Door jouw stem uit te brengen, maak je kans op mooie prijzen. Er worden 5 cadeaubonnen van Bol.com t.w.v. € 100 en een SONOS PLAY:5 verloot onder de stemmers.

 

Stem op Relatieplanet!


 

 

Nuchter, veilig en toegankelijk

Relatieplanet onderscheidt zich als een nuchtere, veilige en toegankelijke datingwebsite. Voor de transparantie en goede klantenservice is Relatieplanet beloond met het Keurmerk Veilig Daten, een initiatief van de Consumentenbond, S.E.R. en acht datingsites. Al meer dan 200.000 koppels zijn samengekomen via de datingwebsite.

 

PR- en Eventmanager Kim Luu: "Het winnen van de Website van het Jaar verkiezing zal voor ons nooit vervelen. Zelfs niet na acht jaar! Het stimuleert ons juist om als datingsite de beste te blijven. Relatieplanet brengt graag singles op een leuke, eenvoudige én veilige manier bij elkaar. De succesverhalen van onze leden is ons grootste succes."

 

Bekendmaking

Op donderdag 23 november 2017 worden de beste en populairste websites van Nederland bekendgemaakt tijdens de jaarlijkse Award Night van de Website van het Jaar verkiezing. We hopen op jouw steun, alvast enorm bedankt voor het stemmen. Download ook gelijk de date app van Relatieplanet! 

 

Terug naar overzicht