Maak gratis een profiel aan

Relatieplanet is aan het vernieuwen

16-8-2018 - De wereld verandert continu en zo ook de wereld van het online daten. Relatieplanet vindt het erg belangrijk om met de tijd mee te gaan en te blijven innoveren. Benieuwd naar welke vernieuwingen we willen doorvoeren?

Maak gratis een profiel aan

Online ontwikkelingen leken nog nooit zo snel te gaan als nu. Zeker met de komst van de smartphone is het digitale landschap aan een enorme verandering onderworpen en dat stopt voorlopig niet. Hoe past Relatieplanet in dit plaatje?

 

De ontwikkeling van het daten

Waar online daten nu aan de orde van de dag is, ging dat vroeger heel anders. We zochten naar onze perfecte partner in de supermarkt, de kroeg of op school. Toen kwam de contactadvertentie: een praktische manier om doelgericht iemand te vinden. Hier kwamen echter wel wat ongemak bij kijken: denk aan de vele afkortingen en het lange wachten. Met de komst van het internet waren deze problemen in een keer opgelost.

 

Ruim 15 jaar geleden was Relatieplanet één van de eerste online datingsites in Nederland. Inmiddels zijn er talloze services te vinden en is er voor iedere specifieke voorkeur een speciale site. Van een kortstondige flirt tot een langdurige relatie: er is voor iedereen wat te vinden. Online daten is geen uitzondering op de regel meer, maar bijna geheel geïntegreerd in de samenleving. Het is niet meer iets dat op de zolderkamer achter gesloten deuren gebeurt, maar wat men onderweg naar het werk of de sportschool doet. Talloze koppels over de hele wereld vonden op deze manier al de liefde.

 

Innovatie en vernieuwing

Relatieplanet is er altijd geweest om mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie te helpen. De laatste 9 jaar zijn wij niet voor niets verkozen tot ‘Populairste datingsite van het jaar’ en daar zijn we dan ook enorm trots op. Deze waardering van onze leden willen wij natuurlijk heel graag vasthouden! Het is dan ook erg belangrijk voor ons om te blijven vernieuwen en innoveren.


Je kunt liefde niet forceren, maar je kunt wel de (online) weg ernaartoe zo leuk en gemakkelijk mogelijk maken. Daarom zijn wij voortdurend bezig om Relatieplanet te verbeteren en moderniseren. Vanaf vandaag heeft de homepage van onze site daarom een gloednieuw jasje! De functionaliteiten zijn nog hetzelfde, maar we hebben de uitstraling en overzichtelijkheid aangepast aan de wensen van onze leden. Ook hebben we het menu onder handen genomen. Hierdoor kun je nu nog makkelijker en sneller je weg vinden op onze website.

 

Wat gaat er nog meer veranderen?

Naast de vernieuwde homepage kun je in de nabije toekomst nog meer vernieuwing verwachten. Achter de schermen zijn wij druk bezig met het ontwikkelen van de Matchfinder, waarmee je straks je overeenkomstige interesses en voorkeuren kan vergelijken met je matches in de vorm van een spel. Houd voor alle ontwikkelingen onze social media pagina's en blog goed in de gaten. 

 

We zullen er in de tussentijd alles aan blijven doen om je snel, gemakkelijk en veilig aan een leuke date te helpen. Mocht je vragen hebben over de werking van de nieuwe homepage, raadpleeg dan de hulp en service pagina. Als je daar geen antwoord krijgt op je vragen staat onze klantenservice uiteraard tot je beschikking!

 

 

Terug naar overzicht