Relatieplanet wint Nationale Thuiswinkel Award

Relatieplanet wint Nationale Thuiswinkel Award!

Met veel plezier en trots mocht datingsite Relatieplanet afgelopen week de prijs van beste datingsite in ontvangst nemen. Nederlandse en Belgische singles bekroonden Relatieplanet met een Nationale Thuiswinkel Award in de categorie daten.

Wil jij Relatieplanet proberen? Schrijf je in via onderstaande knop.

Schrijf je gratis in

Beste prijs en kwaliteit

Online daters stemden afgelopen weken over de prijs en kwaliteitverhouding van tientallen websites. Singles zijn positief te spreken over het gebruiksgemak van Relatieplanet. De site wordt bestempeld als succesvol datingplatform voor het vinden van een relatie en wordt dan ook aangeraden aan single vrienden en familie. Relatieplanet kwam als beste datingsite uit de stembus.

Goede klantenservice

Relatieplanet gebruikers zijn tevens te spreken over de klantenservice. Het team is dagelijks bereikbaar van 09.00 – 23.00 uur en staat iedereen vriendelijk te woord.
Het onafhankelijk online consumentenonderzoek werd door Kiyoh uitgevoerd, in opdracht van de Stichting Nationale Thuiswinkel Awards. De Stichting beoogt met de uitreiking van de Nationale Thuiswinkel Awards een positieve bijdrage te leveren aan e-commerce en tevredenheid van klanten. Andere grote winnaars zijn onder andere Bol.comCoolblue en Wijnvoordeel.

Website van het jaar en VARA Kassa testpanel

Relatieplanet bedankt iedereen voor hun uitgebrachte stem. Dit is wederom een fantastische publieksprijs die we koesteren. Al eerder mocht het team voor de zesde keer de award voor populairste datingsite in ontvangst nemen en kwam de site als beste uit de test bij het testpanel van VARA Kassa.

Een prachtige start van de lente! Dankjewel!

Op onze blog schrijven we over dingen waar je tegenaan loopt tijdens het daten, informatie over relaties, het gebruik van Relatieplanet zelf en we geven je datingtips. Lees ook onze andere blogs!

Terug naar het blogoverzicht