Relatieplanet wint Website van het Jaar 2015 verkiezing

 

Relatieplanet wint Website van het Jaar 2015 verkiezing

 

Datingsite Relatieplanet heeft wederom de prijs Populairste Daten Website gewonnen bij de Website van het Jaar verkiezing. Dit jaar vond de uitreiking plaats in de Beurs van Berlage in Amsterdam op 25 november.

Wil jij Relatieplanet proberen? Schrijf je in via onderstaande knop.

Schrijf je gratis in

Relatieplanet als populairste datingsite

Relatieplanet is er heel trots op dat we ook dit jaar in de prijzen zijn gevallen. Met de prijs van 2015 zijn we inmiddels 7 keer achter elkaar uitgeroepen tot Populairste Daten website! Bij deze bedanken we onze gebruikers graag voor hun steun en voor hun stem. Zowel de nominatie als het winnen van de prijs zijn natuurlijk een hele eer: het is niet niks om je staande te houden tussen alle concurrerende datingsites.

Relatieplanet kwaliteiten

Relatieplanet onderscheidt zich van andere datingsites door kwaliteit te bieden op gebied van online daten. Zo doen wij er alles aan om te zorgen dat je kunt daten in een veilige omgeving. Ook realiseren we dat offline daten zeker een rol speelt bij het leren kennen van mensen: vandaar dat we regelmatig events organiseren voor singles. Verder doen we ons best om de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken: sinds de lancering van onze nieuwe website in september, werken we er hard aan om samen het gehele team de website nog verder te ontwikkelen. Ook wanneer je er even niet uit komt, biedt Relatieplanet een klantenservice die 365 dagen per jaar bereikbaar is per e-mail, telefoon of Whatsapp! Door op deze manier de klant tevreden te houden en tegelijkertijd vernieuwend te zijn, hopen we dat we ook volgend jaar weer op jouw steun kunnen rekenen. Ook in 2016 zullen wij alles te doen voor de liefde!

Over de Website van het Jaar verkiezing

De Website van het Jaar verkiezing wordt georganiseerd door Emerce en MetrixLab. Dit jaar kon er gestemd worden binnen 24 categorieën, waaronder onder andere Nieuws & Informatie, Sport, Vergelijking en natuurlijk Daten. De populariteit en kwaliteit worden gemeten door het aantal stemmen op een website en het cijfer dat de stemmer een website geeft. Naast winnaars per categorie, werd ook bekend gemaakt dat overheidswebsite Politie.nl dit jaar over het algemeen het hoogst werd beoordeeld. In totaal werd er dit jaar 823.796 gestemd.

Relatieplanet voor de zevende keer Populairste Daten site

Op onze blog schrijven we over dingen waar je tegenaan loopt tijdens het daten, informatie over relaties, het gebruik van Relatieplanet zelf en we geven je datingtips. Lees ook onze andere blogs!

Terug naar het blogoverzicht