Romantisch eten met je date: zalm met een kruidenkorstje (incl. kortingscode!)

Romantisch eten met je date: zalm met een kruidenkorstje

Zoek je een recept waarmee je indruk maakt? Zoek niet verder! Zalm met een kruidenkorstje is een heerlijk gerecht om tijdens je date klaar te maken. De bereidingswijze bestaat maar uit 6 eenvoudige stappen, dus maak je geen zorgen, je kunt bijna niet de mist in gaan. In samenwerking met Marley Spoon biedt datingsite Relatieplanet een lekker recept om voor je date of samen met je date te bereiden, zodat jullie thuis lekker kunnen smullen!

Wil jij Relatieplanet proberen? Schrijf je in via onderstaande knop.

Schrijf je gratis in

In dit recept krijgt de zalm een bijzonder kruidenkorstje, gemaakt met Panko paneermeel. Panko paneermeel is een Japans product: je kunt het kopen in de wat grotere supermarkten. Het is iets zoeter en luchtiger dan het paneermeel wat we normaal gesproken in Nederland gebruiken. Panko leent zich heel goed voor gefrituurde snacks, maar bijvoorbeeld ook voor dit heerlijke korstje. Geniet dus samen met je date van dit heerlijke gerecht. Liefde gaat ten slotte door de maag!

Hieronder volgt het recept, en zoals de voorgaande keren ook het geval was: je kunt de ingrediënten zelf aanschaffen, of een pakket laten bezorgen via Marley Spoon voor extra gemak! Dit keer maken we het extra aantrekkelijk met een kortingscode, waarmee je € 20,00 korting krijgt op een maaltijdbox. Gebruik dus snel kortingscode PLANETMARLEY op de website van Marley Spoon! Smullen maar!

Zalm met een kruidenkorstje

Op onze blog schrijven we over dingen waar je tegenaan loopt tijdens het daten, informatie over relaties, het gebruik van Relatieplanet zelf en we geven je datingtips. Lees ook onze andere blogs!

Terug naar het blogoverzicht