alleen naar een event

Single naar een event? Gewoon doen!

Is alleen uitgaan raar? Natuurlijk niet! Ga gewoon naar een single event van Relatieplanet.

Kies voor een betaald lidmaatschap!

 

Wil je graag een dagje uit of naar een leuk feest maar sluiten de agenda’s van jou en je vrienden moeilijk op elkaar aan? Wil je graag leuke dingen ondernemen, maar is je beste vriend of vriendin inmiddels gesetteld? Of wil je je sociale kring gewoon een nieuwe leuke impuls geven? Datingsite Relatieplanet biedt de oplossing: bezoek één van onze Singlesevents. Gericht op singles, dus helemaal niet erg om alleen te gaan!

 

Tijd voor verandering

Het kan voorkomen dat je thuis op de bank zit en denkt dat wat leven in de brouwerij welkom zou zijn. Tijd voor verandering! Een voorkomend probleem van singles is soms het ontmoeten van nieuwe mensen. Je hebt in je eentje soms vrije tijd te over, en vrienden en familie hebben niet altijd tijd voor je.

 

Dat hoeft je er echter niet van te weerhouden om gewoon solo wat leuks te ondernemen. Geef jezelf alle ruimte om al die leuke outfits in de H&M en WE te passen, of wandel uren door je favoriete bouwmarkten op zoek naar die ene plug, lamp of het nieuwste technische snufje.

 

Nieuwe contacten

Als je op zoek bent naar nieuwe contacten, dan kan een event voor singles uitkomst bieden. Het lijkt misschien wat eng, maar je kan evenementen aangrijpen als kans om nieuwe mensen te leren kennen en misschien zelfs een nieuwe liefde te vinden. In tegenstelling tot een praatje in de supermarkt, in het café of in het theater, weet je zeker dat je op een singles-gericht event gelijkgestemden aantreft. Zoek dus iets uit wat bij je past: je kan naar een singlesfeest gaan, een wandeling, een wijnproeverij, of zelfs een singlesreis! Bekijk dus snel wat er in de planning staat op onze eventspagina.

 

Zoek niet te hard naar een partner

Stel niet te hoge eisen aan jezelf. Wanneer je in je eentje naar een event gaat en je hoofddoel is het vinden van een partner, dan zal je het jezelf alleen maar moeilijk maken. Leg je de lat te hoog, dan maak je jezelf onnodig zenuwachtig en ga je met teleurstellingen huiswaarts. Zie het eerder als een kans om je sociale kring uit te breiden: door meer contacten te leggen, wordt je uiteindelijke kans op het vinden van een partner ook groter. Via-via leren natuurlijk ook veel koppels elkaar kennen! Kortom…

 

Geniet en deel je passie met andere singles

Of het nu om een singlesfeest, wijnproeverij, of wandeling gaat, vergeet vooral niet te genieten van de activiteit zelf. Je bent er uiteindelijk ook voor je eigen plezier en je kiest natuurlijk iets dat bij jou past. Het voordeel van alleen gaan, is dat je eigenlijk sowieso nieuwe contacten zal leggen. Ga het gesprek dus aan met andere aanwezigen en je zal zien dat er een wereld aan nieuwe sociale contacten voor je opengaat! Door gebruik te maken van de date app van Relatieplanet kom je een potentiële match misschien ook wel tegen! 

 

Terug naar overzicht