goede eerste indruk

Speeddaten: één kans op een goede eerste indruk

Bij speeddaten is de eerste indruk heel belangrijk. Lees de ervaring van Bert bij een speeddate event van Relatieplanet.

Kies voor een betaald lidmaatschap!

 

Speeddaten is een bijzondere manier van daten en daarbij hoort een goede eerste indruk. Tijdens het speeddate evenement in Nijmegen van datingsite Relatieplanet kwamen we het perfecte voorbeeld tegen van zo’n goede eerste indruk. We vroegen de betreffende persoon naar zijn ervaringen. Je leest het hier!

 

 

Positief opvallen bij speeddaten

Je hebt altijd maar één kans op een goede eerste indruk en dat vond Bert, deelnemer aan het speeddate event in Nijmegen, nou ook. Bert viel op tussen alle deelnemers door zijn originele manier van kennismaken, waarbij hij een goede eerste indruk achterliet. Hij had namelijk prachtige rode rozen meegenomen voor al zijn tafelgenoten. Tijdens een speeddate evenement of een ander soort eerste date moet je er voor zorgen dat je op een leuke manier opvalt. Wees dus creatief en denk ‘outside the box’ om een goede eerste indruk te maken.

 

"Ik heb maar één kans om een eerste indruk te maken, dus in plaats van een schuine mop heb ik gekozen voor iets minder plats. Dat werden bloemen." - Bert

 

Inspiratie voor een eerste indruk

Toen we vroegen hoe Bert op dit leuke idee gekomen was, kregen we het volgende antwoord: "Een jaar of twintig geleden werkte ik in Amsterdam en de vader van Ivo Niehe was een collega van mij. Deze collega hield een agenda bij met de verjaardagen van de dames binnen dat bedrijf. Hij zorgde ervoor dat hij in de ochtend eerst een bloemetje kocht en dan kwam hij naar kantoor en zette dat bloemetje op het bureau van de bewuste dame. Deze man was een echte heer en inspirator voor mij."

 

Met zijn bloemen heeft Bert een speeddate neergezet die niet snel vergeten zal worden. En jij? Ben jij net zo creatief ingesteld om een originele eerste indruk te maken, of wil je wel je succes juist verhogen bij het speeddaten?

 

Terug naar overzicht