Tips voor singles: eenzame Kerst?

Tips voor singles: eenzame Kerst?

De kerstdagen komen eraan en iedereen in je omgeving lijkt er ontzettend veel zin in te hebben. Jij ziet er misschien een beetje tegen op om weer een Kerstmis als single te moeten vieren en daarin ben je niet de enige. Een groot deel van de Nederlandse singles slaat kerst liever over. Maar treur niet! Dit jaar wil Datingsite Relatieplanet je 5 tips geven om deze kerst leuker dan ooit te maken!

Wil jij Relatieplanet proberen? Schrijf je in via onderstaande knop.

Schrijf je gratis in

Single all the way: organiseer een kerstdiner!

Heb je geen zin om de hele kerst tussen kleffe stelletjes te zitten? Neem dan zelf de touwtjes in handen en organiseer een leuk kerstdiner! Het voordeel hiervan is dat jij kan bepalen wie je uitnodigt en wat jullie gaan doen. Nodig vrienden uit en geef aan dat ze iemand mee mogen nemen. Misschien leg je op deze manier nog een aantal leuke contacten tijdens kerst. Zie je op tegen de kosten van het organiseren van een diner? Laat dan je gasten ieder iets lekkers te eten meenemen. Op deze manier zal de tafel alsnog gevuld worden met heerlijke lekkernijen en kun je op een ontspannen en leuke manier Kerstmis vieren.

Kerstshoppen met vrienden

Wil je er toch liever op uit tijdens kerst? Ga dan met een aantal vrienden of vriendinnen kerstshoppen bij een van de leuke kerstmarkten in Nederland. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om je kerstplezier verder van huis te zoeken en een traditionele kerstmarkt in Duitsland bezoeken. Geniet van een geweldig dagje uit met een warme, feestelijke sfeer. Ten slotte sluit je de dag natuurlijk af met een lekker hapje en een glaasje warme glühwein of chocolademelk!

Vier kerst met je kinderen

Wil je kerst graag met je gezin doorbrengen? Dan kun je ervoor kiezen om je kinderen eens extra te verwennen. Over het algemeen zijn (jonge) kinderen en uitgebreide kerstdiners niet de beste combinatie. Ze gaan zich al snel vervelen en kunnen hun energie niet goed kwijt. Misschien is het leuk om na een niet al te lang gourmetdiner erop uit te gaan? Ga bijvoorbeeld met z’n allen naar de schaatsbaan of bezoek een van de vele leuke kerstvakantieactiviteiten bij BODY WORLDS! Wil je dit toch combineren met een kerstdiner met bijvoorbeeld je familie? Doe dit dan na het uitje met je kinderen, zodat ook zij een geweldige dag hebben gehad.

Geniet van een singlesreis

Wil je er graag tussenuit met de kerstdagen? Overweeg dan eens om mee te gaan op een singlesreis! Er is bijna geen betere manier om iets tegen de eenzaamheid van de feestdagen te doen. Vlieg samen naar de zon om op zoek te gaan naar de liefde en trotseer nadien met een verwarmd hart de Nederlandse winter! De singlesreis naar de Costa del Sol is door groot succes helaas uitverkocht, maar wees niet getreurd. Er worden al druk plannen gemaakt voor nieuwe reizen naar prachtige bestemmingen!

Ga op date tijdens Kerstmis!

Ondanks dat het misschien voelt alsof jij de enige bent die single is tijdens kerst, zijn er heel veel andere leuke single mannen en vrouwen die ook op zoek zijn naar een beetje extra warmte tijdens te feestdagen. Dit is het ideale moment om een plons te nemen in de diepe wateren van de online dating gemeenschap. Ga op zoek naar leuke nieuwe contacten en wie weet ga jij wel op een hartverwarmende date tijdens de feestdagen!

Op onze blog schrijven we over dingen waar je tegenaan loopt tijdens het daten, informatie over relaties, het gebruik van Relatieplanet zelf en we geven je datingtips. Lees ook onze andere blogs!

Terug naar het blogoverzicht