Maak gratis een profiel aan
date ergernissen

Top 5 ergernissen tijdens een date

24-7-2017 - Iedereen heeft ze wel: ergernissen. Ook tijdens een date. Zo is één van de grootste ergernissen nog steeds wanneer de ander de hele tijd op zijn of haar mobiel kijkt tijdens een gesprek.

Kies voor een betaald lidmaatschap!

 

1. Meer aandacht voor anderen hebben

Bijna niets is ergerlijker dan wanneer degene met wie je date meer aandacht heeft voor anderen om je heen. Het is een absolute no-go om bijvoorbeeld continu naar andere vrouwen of mannen te kijken.  

 

2. Eten met te veel geluid

In het algemeen is met iemand eten die veel geluid maakt tijdens het eten vervelend, maar al helemaal wanneer je één op één afspreekt en je je probeert te concentreren op het gesprek. Of wanneer je bijvoorbeeld in de bioscoop zit en je date is zo enthousiast met het eten van zijn/haar popcorn dat de rest van de bioscoopzaal mee kan 'genieten'.

 

3. Te veel alcohol drinken

Dronken mensen zijn over het algemeen niet heel aantrekkelijk. Het kan gebeuren dat een drankje verkeerd valt, maar matigen met alcoholische dranken is toch wel het handigst. Voor degene met wie je date is het niet leuk wanneer jij aangeschoten of dronken bent, maar voor jezelf natuurlijk ook niet.  

 

4. Negatief zijn

Het is niet prettig om te daten met iemand die alleen maar negatief kan zijn. Het leven is niet altijd leuk, doe jezelf vooral niet anders voor dan dat je bent en een gesprek hoeft niet altijd positief te zijn. Maar houd er wel rekening mee dat de negatieve dingen niet overheersen.

 

5. Te hard van stapel lopen

Peilen in welk stadium je zit wat betreft een date of relatie is en blijft lastig, maar het is een grote afknapper wanneer mensen te snel willen. Luister daarom goed naar hints en wil niet te snel. Het zou zonde zijn als het daardoor niets wordt! Gelukkig overheersen vaak de leuke dingen op een date. En wanneer je eens een (kleine) ergernis ervaart, kan je je ergernis ook bespreekbaar maken, misschien is de ander zich er wel helemaal niet bewust van.

 

Deze blog is geschreven door Romy Palstra. Op haar blog www.muchable.nl schrijft ze over alles wat ze meemaakt en over uiteenlopende hobby’s zoals schrijven, illustreren, fotograferen, sporten en longboarden. Ook kun je op haar blog de prachtige illustraties bekijken die ze heeft gemaakt.

 

Terug naar overzicht