Maak gratis een profiel aan
Beste datingsite

VARA Kassa bestempelt Relatieplanet als beste datingsite

Het testpanel van VARA Kassa heeft Relatieplanet bestempeld als goede datingsite. De datingsite is actief en overzichtelijk.

Kies voor een betaald lidmaatschap!

 

Online daten is populairder dan ooit. Reden voor het televisieprogramma Kassa (VARA) om tien Nederlandse datingsites te onderzoeken. De conclusie: Relatieplanet komt samen met twee andere datingsites als beste uit de test. Relatieplanet krijgt de beoordeling GOED. De testers keken niet alleen naar de gebruiksvriendelijkheid van verschillende datingsites, maar ook zoekprofielen, matches en privacy werden beoordeeld.

 

Relatieplanet is actief en overzichtelijk

De meeste datingsites worden beoordeeld als slechts, matig of voldoende. Zij zijn onduidelijk over hun lidmaatschap en prijzen, zoek- en contactmogelijkheden. Relatieplanet wordt beoordeeld als een overzichtelijke actieve datingsite. Pluspunten zijn de offline dating evenementen en een uitgebreide zoekfunctie.

 

Veilige en transparante datingsite

Het team van Relatieplanet is ontzettend blij met deze uitslag. We vinden het fantastisch dat de datingsite door het programma is meegenomen in de test. Het biedt ons een extra kans om te peilen of Relatieplanet voldoet aan de wensen van singles. Relatieplanet wil je altijd een gebruiksvriendelijke, transparante en veilige date omgeving bieden. Het eenvoudig en snel vinden van leuke singles staat hierbij voorop.

 

Heb je vragen over datingsite Relatieplanet? We staan altijd open voor vragen, opmerkingen en suggesties. We willen de datingsite blijven vernieuwen zodat deze blijft aansluiten bij jouw behoeften. Je kunt de medewerkers van Relatieplanet dagelijks van 09.00 tot 21.00 uur bereiken op 088-5052505 of een bericht sturen via het contactformulier.

 

Terug naar overzicht