Maak gratis een profiel aan
date avond

Waarom een avondje serie kijken een perfecte date avond is

29-8-2017 - Je bent inmiddels een tijdje aan het daten en vanavond is het zover. Jullie hebben afgesproken om samen naar een serie te kijken. Supergezellig! Wij vertellen je de do’s en don'ts voor een perfect avondje bankhangen.

Kies voor een betaald lidmaatschap!

 

Tijdens het daten zijn series een goed gespreksonderwerp. Je kunt je enthousiasme uiten over een serie of juist vertellen waarom je een serie niet goed vindt. Heb je een gemeenschappelijke klik en vinden jullie hetzelfde leuk? Waarom dan niet een keer gezellig samen kijken? Een date night.

 

Je ziet meteen hoe je date woont

Oke, we geven toe. Een serie kijken tijdens de eerste of tweede date is misschien niet zo’n goed idee. Je kent elkaar nog niet heel goed en om bij elkaar thuis af te spreken is nog te intiem. Maar ken je elkaar al beter na een paar dates en zou je ook weleens willen weten hoe je date woont? Een date night is dé perfecte gelegenheid om eens bij elkaar thuis te komen.

 

Eerste indruk is het belangrijkst

En dan is het zover, je date komt vanavond bij je thuis. Wat doe je? Natuurlijk zorg je ervoor dat het huis netjes is opgeruimd. De eerste indruk is het belangrijkst (maakt niet uit wat je allemaal achter die kastdeuren hebt gepropt, als je date het maar niet ziet). Om even bij te komen en omdat het natuurlijk spannend is allemaal kun je je date het beste eerst een drankje aanbieden. Want om nu meteen na binnenkomst op de bank te ploffen en zwijgzaam voor een serie te zitten is een no go.

 

Creëer je eigen thuisbioscoop!

Na wat gezellig geklets en misschien een korte tour door je ‘residence’ ploffen jullie neer op de bank. (Voor de mannen: vermijd lange gesprekken over je nieuwe HiFi systeem! Je date vindt dit allerminst interessant.) Als goede gastheer/vrouw heb je natuurlijk gezorgd voor wat lekkers en het favoriete drankje van je date, want ja, dat weet je inmiddels! Ook sfeer is een belangrijke factor voor het slagen van een date night. Ga niet voor het felle tl-buislicht, maar creëer je eigen thuis bioscoop door het donker te maken en natuurlijk een paar kaarsjes te ontsteken. Hoe romantisch!

 

Kies de perfecte serie!

Nu nog de juiste serie uitkiezen en je bent er helemaal klaar voor! Houden jullie van comedy? Of gaan jullie voor een kostuumdrama? De keuze voor een serie kan een date maken of kraken. Heb je geen idee wat je samen met je date moet kijken? Lees dan deze blog, waarin we je 6 richtlijnen geven voor het uitzoeken van een geschikte serie.

 

Deze blog is geschreven door Carlien en Marjolein. Vrouwen die van series houden. Dat zijn Carlien en Marjolein. Eigenlijk schrijven ze hun blog vrouwendievanserieshouden.nl vooral voor zichzelf, zodat ze nog meer redenen hebben om fantastische series te kijken. Want dat zijn ze tegenwoordig: fantastisch. "Waarom niet bloggen over iets wat fantastisch is? Daar worden we blij van!"

 

Terug naar overzicht