Relatieplanet en Staatsbosbeheer organiseren wandelingen voor singles

 

Datingsite Relatieplanet.nl en Staatsbosbeheer hebben de handen ineen geslagen en organiseren vanaf 17 april de leukste wandelingen voor singles. Door deze samenwerking krijgen singles de mogelijkheid om te genieten van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Ben jij een natuurliefhebber en single, maar twijfel je of dit iets voor jou is? Relatieplanet legt je uit wat er zo leuk is aan deze singleactiviteit!

Wil jij Relatieplanet proberen? Schrijf je in via onderstaande knop.

Schrijf je gratis in

Datingsite Relatieplanet.nl houdt zich naast online dating ook bezig met offline dating. Zo organiseert Relatieplanet al jaren de leukste speeddate evenementen, singlefeesten, singlereizen, wandelingen en andere evenementen voor singles. Uit een onderzoek onder de leden van Relatieplanet kwam naar voren dat er veel vraag was naar wandelingen voor singles. Hierop zijn de wandelactiviteiten een feit geworden.

Singles ontmoeten op een ontspannen manier

Onder singles zijn wandelactiviteiten erg populair. Het is niet voor niets dat deze tot de best lopende events van Relatieplanet.nl behoren. Wandelen is namelijk bij uitstek dé manier om elkaar op een ontspannen manier te leren kennen. We hebben datingcoach Denise Janmaat ook gevraagd naar haar kijk op wandelingen voor singles:

‘De wandelingen van Relatieplanet zijn de ideale mogelijkheid om op een ongedwongen manier leuke singles te leren kennen. Het is namelijk veel makkelijker om al wandelend even met elkaar te praten. Als er een stilte valt, voelt dat als gewoon, want je kijkt dan om je heen, geniet van de natuur en pakt een stukje verder het gesprek weer op. Bovendien is het leuk dat je na afloop dan met de singles die je nog niet hebt gesproken tijdens de borrel nog contact kunt leggen. Of met degene die jouw speciale aandacht heeft getrokken even verder kunt praten natuurlijk. Er zijn al vele leuke matches uit voortgekomen en ik raad iedere single dan ook aan om gewoon eens mee te gaan en het te ervaren’.

Wandelen in de natuur: een bijzondere date!

Door de nieuwe samenwerking tussen Relatieplanet en Staatsbosbeheer worden er bijzondere en leuke excursies gecreëerd. Zo neemt de boswachter van Staatsbosbeheer je mee naar de Oostvaardersplassen, kan je genieten van de lentezon in het Drents-Friese Wold of laat je verassen door al het moois wat het Almeerderhout je te bieden heeft. Bekijk dus ook snel de geplande wandelingen voor de aankomende tijd op onze events pagina!

Op onze blog schrijven we over dingen waar je tegenaan loopt tijdens het daten, informatie over relaties, het gebruik van Relatieplanet zelf en we geven je datingtips. Lees ook onze andere blogs!

Terug naar het blogoverzicht