Wat te doen op een date tijdens Pasen?11-4-2017 - Romy Palstra - Het is alweer bijna Pasen, wat mij betreft het perfecte moment voor een speciale date. Er zijn zoveel dingen te doen tijdens de paasdagen. Daarom deel ik in dit artikel een aantal leuke tips. Zo kun je bijvoorbeeld samen op een tandem gaan fietsen in de Keukenhof, naar een paasfestival of misschien is picknicken wel meer iets voor jullie.
 

 

Picknicken in het park

Het perfecte moment om elkaar beter te leren kennen is toch wel met de aanwezigheid van eten, toch? Nu de dagen weer wat langer worden en het weer wat warmer wordt, is het perfect picknickweer. Nog geen last van te veel wespen en ander ongedierte, dus je kunt je helemaal focussen op elkaar.

Marshmallows roosteren bij een paasvuur

Is het niet een heel romantisch idee om 's avonds naast elkaar op een boomstronk te zitten met bijvoorbeeld een wijntje, een arm om elkaar heen en de warmte van een paasvuur?

Naar Paaspop / een paasfestival

Het lijkt alsof er elk jaar meer paasfestivals bij komen, leuk! Samen op een grasveldje in de zon luisteren naar muziek of juist helemaal los gaan!

Een pretpark bezoeken

De pretparken in Nederland zijn open tijdens Pasen en als het mooi weer is, is het een bijzondere plek om op date te gaan. Heel romantisch is bijvoorbeeld de Droomvlucht in de Efteling, of je leert juist een andere kant van elkaar kennen in een achtbaan. En als jullie geen goede match blijken en het wat ongemakkelijk wordt, dan hoef je in een achtbaan in ieder geval niet veel tegen elkaar te zeggen haha.

Paasontbijten of -brunchen

Hoe leuk is het om samen de dag heerlijk te beginnen met een paasontbijt of -brunch. Daarnaast zijn er genoeg verschillende leuke cafeetjes te vinden die paasaanbiedingen hebben!

Lammetjesdag

Op tweede paasdag is het toevallig ook Lammetjesdag. Omringd door lammetjes elkaar beter leren kennen, wie wil dat nu niet! En het is een keer iets anders dan normaal.

Tussen de bloemen wandelen in de Keukenhof

Een aantal weken geleden is de Keukenhof weer opengegaan, een romantische en prachtige plek. Er zijn routes van 5 - 15 km lang, die je kunt fietsen of kunt wandelen, genoeg mogelijkheden dus. En dat brengt mij ook naar het laatste punt:

Een fietstocht

Hoe romantisch is het om samen op een tandem te fietsen, ook dit is mogelijk in de Keukenhof. Natuurlijk kunnen jullie beiden een aparte fiets gebruiken, maar zo'n tandem vergt gelijk samenwerking en intimiteit, win-win!

Er zijn in ieder geval genoeg mogelijkheden voor een leuke, originele (paas)date en hopelijk bloeit er wat tussen jullie op.

Romy Palstra schrijft op haar blog www.muchable.nl over alles wat ze meemaakt en over uiteenlopende hobby’s zoals schrijven, illustreren, fotograferen, sporten en longboarden. Ook kun je op haar blog de prachtige illustraties bekijken die ze heeft gemaakt.

Op onze blog schrijven we over dingen waar je tegenaan loopt tijdens het daten, informatie over relaties, het gebruik van Relatieplanet zelf en we geven je datingtips. Lees ook onze andere blogs!

Terug naar het blogoverzicht