Maak gratis een profiel aan
Wat te doen op een date tijdens Pasen?

Wat te doen op een date tijdens Pasen?

11-4-2017 - Het is alweer bijna Pasen, het perfecte moment voor een speciale date. Er zijn veel dingen te doen tijdens de paasdagen. Daarom delen we in dit artikel een aantal leuke tips.

Kies voor een betaald lidmaatschap!
 

Picknicken in het park

Het perfecte moment om elkaar beter te leren kennen is toch wel met de aanwezigheid van eten, toch? Nu de dagen weer wat langer worden en het weer wat warmer wordt, is het perfect picknickweer. Nog geen last van te veel wespen en ander ongedierte, dus je kunt je helemaal focussen op elkaar!

 

Marshmallows roosteren bij een paasvuur

Is het niet een heel romantisch idee om 's avonds naast elkaar op een boomstronk te zitten met bijvoorbeeld een wijntje, een arm om elkaar heen en de warmte van het paasvuur?

 

Naar Paaspop / een festival

Het lijkt alsof er met het jaar meer paasfestivals bij komen, superleuk! Samen op een grasveldje in de zon luisteren naar muziek of juist helemaal los gaan!

 

Een pretpark bezoeken

De pretparken in Nederland zijn open tijdens Pasen en wanneer het mooi weer is, is het een bijzondere plek om op date te gaan. Heel romantisch in bijvoorbeeld de Droomvlucht of je leert juist een andere kant van elkaar kennen in een achtbaan. En als jullie geen goede match blijken en het wat ongemakkelijk wordt, dan hoef je in een achtbaan in ieder geval niet veel tegen elkaar te zeggen.

Paasontbijten / brunchen

Hoe leuk is het om samen de dag heerlijk te beginnen met een paasontbijt of -brunch. Er zijn genoeg verschillende leuke cafeetjes te vinden die paasaanbiedingen hebben!

 

Lammetjesdag

Op tweede paasdag is het toevallig ook Lammetjesdag. Omringt met lammetjes elkaar beter leren kennen, wie wil dat nou niet! En het is een keer wat anders dan normaal, toch?

 

Tussen de bloemen wandelen in de Keukenhof

Een aantal weken geleden is de Keukenhof weer open gegaan, het is een romantische en prachtige plek. Er zijn routes van 5 - 15 km lang, die je kunt fietsen of kunt wandelen, genoeg mogelijkheden dus. En dat brengt mij ook naar het laatste punt:

 

Een fietstocht

Hoe romantisch is het om samen op een tandem te fietsen, ook dit is mogelijk in de Keukenhof. Natuurlijk kunnen jullie beiden een aparte fiets gebruiken, maar zo'n tandem vergt ook gelijk samenwerking en intimiteit, win-win! Er zijn in ieder geval genoeg mogelijkheden voor een leuke originele (paas)date en hopelijk bloeit er ook wat op natuurlijk!

 

Deze blog is geschreven door Romy Palstra. Op haar blog www.muchable.nl schrijft ze over alles wat ze meemaakt en over uiteenlopende hobby’s zoals schrijven, illustreren, fotograferen, sporten en longboarden. Ook kun je op haar blog de prachtige illustraties bekijken die ze heeft gemaakt.

 

Terug naar overzicht