Maak gratis een profiel aan

Wat zegt jouw lichaamstaal tijdens het daten?

9-9-2019 - Bij online daten ben je afhankelijk van je grappige openingszin en je goede gebruik van smileys. In het echt verraad je lichaam echter vaak al of je iemand aantrekkelijk vindt of niet. Hoe merk je aan je eigen lichaamstaal of je je date interessant vindt?

Daten. De één heeft er een hekel aan en de ander kan er geen genoeg van krijgen. (Online) daten is vaak iets buiten je eigen comfortzone. Vooral voor introverte mensen. Maar er zijn een aantal trucjes om je zelfverzekerder te voelen. Trek bijvoorbeeld kleding aan die je leuk vindt, maar vooral ook comfortabel zit. En luister daarnaast heel erg naar je eigen gevoel én lichaamstaal. Wat voelt goed en wat niet en wat merk je aan je eigen lichaamstaal als je iemand aantrekkelijk vindt? Door deze vragen van te voren te beantwoorden voor jezelf, ga je een stuk relaxter daten. Nieuwsgierig hoe je aan je eigen lichaamstaal kunt merken dat je iemand leuk vindt? Lees dan snel verder!
 

Je denkt de hele tijd aan diegene

Bijna elk moment van de dag denk je aan je date. Tijdens het koffiezetten, tijdens het sporten of op je werk. Je merkt dat je je maar lastig kunt concentreren en je wilt het liefste je date nú zien.

 

Je fantaseert de hele tijd over diegene

Iedere keer als je naar bed gaat, fantaseer je hoe het is samen met je date in een bepaalde situatie. Maar ook door de dag heen ben je veel in dromenland te vinden en kun je niet wachten tot al gefantaseerde momenten werkelijkheid worden.

 

Je hebt het gevoel dat je geen moment zonder hem of haar wilt

Het liefst ben je 24/7 bij je date, doe je de hele tijd nieuwe dingen om elkaar te leren kennen en wil je niets liever dat de hele tijd de prille liefde voelen. Je lichaam schreeuwt om aandacht én liefde van je date natuurlijk. ;)

 

Je hebt vlinders in je buik

Je merkt dat je iedere keer een kriebelig gevoel in je buik krijgt als je aan je date denkt. Je realiseert dat je steeds meer verliefd wordt en de welbekende vlinders in je buik krijgt. Op dat moment merk je heel duidelijk aan je eigen lichaamstaal dat je iemand aantrekkelijk vindt.

 

Je hebt gezonde zenuwen tijdens elke date

Iedere keer als je aan je date denkt of op date gaat, heb je last van spanningen. Gezonden spanningen. Je kijkt uit naar het moment dat je weer bij je date in de armen ligt. Ook dit is een duidelijk teken vanuit je eigen lichaamstaal.

 

Naast de bovenstaande tips, zijn er nog veel meer dingen waarop je kunt merken aan je eigen lichaamstaal dat je iemand aantrekkelijk vindt. Het is belangrijk om zelfverzekerder over te kopen en ervoor te zorgen dat je niet té dromerig wordt en daardoor erg afhankelijk wordt van je date. Het in stand houden van je eigen leven naast je date is heel belangrijk.

 

Als bonustip is het slim om oogcontact te maken met je date en onthoud dat de eerste indruk, de belangrijkste indruk is. Zorg dat je denkt aan je eigen houding; geïnteresseerd, oprecht en dat je zit of staat in een actieve houding. Zodra je date je aanraakt en je hele lichaam begint te tintelen, dan weet je het zeker: je eigen lichaamstaal probeert je iets te vertellen…

 

Wat merk jij aan je eigen lichaamstaal als je iemand aantrekkelijk vindt?

 

Deze blog is geschreven door Dionne Knooren (27). In het dagelijks leven werkt ze als freelance online marketeer en copywriter en schrijft ze op haar eigen blog Diolifestyle.nl en Ondernemen als een baas.nl over de mooiste citytrips, de lekkerste hotspots en deelt ze graag haar kennis over social media, ondernemen en online marketing.

 

 

Terug naar overzicht