Maak gratis een profiel aan
Actieve date

Zin in een actieve date? 5 Zomerse ideeën!

27-6-2017 - De zomer is begonnen! Afgelopen weken hebben we al heerlijk mogen genieten van het prachtige weer. En natuurlijk zijn er in de zomer ook weer mogelijkheden voor een originele date. Heb je bijvoorbeeld ooit al eens gedacht aan een boottocht of juist iets avontuurlijks zoals kanoën?

Kies voor een betaald lidmaatschap!
 

1. Samen skaten

Je kunt fijn samen gaan skaten, lekker buiten in de zon. Maar is dit jullie te gewoontjes, dan kun je misschien kijken of er bij jullie in de buurt een rollerskatedisco is. Am I serious? Ja! Dat is pas een originele date! En als je niet zo goed bent in skaten, is dat toch alleen maar best romantisch? Dan moet je wel dichter bij elkaar gaan staan en elkaar vasthouden om niet te vallen.

 

2. Een bootje varen

Bijna niets is zo fijn als in de zomer op het water te zijn. Er zijn veel verschillende opties. Zo kun je bijvoorbeeld een bootje huren of heel origineel: een zwanenboot, het blijven geweldige dingen! Trek dan wel gemakkelijke kleding aan, want dan kun je (water)trappelen. Zijn jullie wat sportiever aangelegd? Dan is een kano of paddleboard huren juist misschien meer wat voor jullie!

 

 

3. Samen op een cursus

Nu denk je misschien, mweh wat een raar idee! Maar nee, er zijn veel verschillende cursussen en workshops die gegeven worden, vooral in de zomer. Er zijn vast wel cursussen waar jullie beiden in geïnteresseerd zijn. Wie weet houden jullie beiden heel veel van fotografie of juist zoiets als pottenbakken. Je weet maar nooit.

 

4. Naar de dierentuin

Wanneer ben jij voor het laatst naar een dierentuin geweest? In de zomer is er genoeg te doen en zijn er regelmatig leuke aanbiedingen waarbij je soms zelfs dieren mag voeren. Origineel om dit tijdens een date te doen, toch?

 

5. Een fijne fietstocht

Deze is al eerder genoemd. Samen gaan fietsen is ontzettend ontspannend en een goede manier om met elkaar te kletsen (mits het niet enorm hard waait, waardoor je oncharmant moet schreeuwen naar elkaar). Een tandem huren maakt het nog wat extra leuk, alleen wel jammer dat je elkaar dan niet aan kunt kijken. Des te meer een reden om onderweg te stoppen voor bijvoorbeeld een picknick.

 

Er zijn nog veel meer leuke opties voor een originele date in de zomer. Ben je nog niet geïnspireerd genoeg? Dan kun je altijd nog bij de vorige blogs vol date-inspiratie kijken! Wat vind jij de leukste plek voor een date?

 

Deze blog is geschreven door Romy Palstra. Op haar blog www.muchable.nl schrijft ze over alles wat ze meemaakt en over uiteenlopende hobby’s zoals schrijven, illustreren, fotograferen, sporten en longboarden. Ook kun je op haar blog de prachtige illustraties bekijken die ze heeft gemaakt.

 

Terug naar overzicht