Zomerse tips: profielfoto

Zomerse tips: profielfoto

Het is zomer en dus de hoogste tijd voor wat leuke aanpassingen aan je profiel. Jij wil toch ook dat je stralende glimlach opvalt voor die ene leuke single? Een aantal kleine veranderingen kunnen je profiel net een warmere, zomerse aanblik geven. Daarom geeft Datingsite Relatieplanet je een aantal tips voor een zomerse profielfoto!

Wil jij Relatieplanet proberen? Schrijf je in via onderstaande knop.

Schrijf je gratis in

Laat zien wie je bent

Onze Relatieplanet Video gaf het al aan: laat zien wie je bent! Ook in de zomer is het belangrijk om met jouw profielfoto een beetje meer van jezelf of van jouw leven te laten zien. Hou je bijvoorbeeld van drankjes drinken op een terrasje? Vraag dan een vriend of vriendin om daar een leuke foto van je te maken. Ben je meer van het ontspannen aan het strand? Gebruik dan bijvoorbeeld een mooie zonsondergang als achtergrond. Op deze manier kun je net iets meer van jezelf laten zien aan jouw potentiële partner.

Liefde voor een open blik

In de zomer is het een stuk moeilijker om je te verbergen achter een grote sjaal en een muts, maar ook nu trekt een open blik vollere zalen! Dit is ook de voornaamste reden dat je op je profielfoto geen zonnebril mag dragen. Andere singles willen graag in jouw ogen kunnen kijken. Je hoeft je ook niet te schamen! Zelfvertrouwen wordt als aantrekkelijk gezien, dus wees trots op hoe je eruit ziet. Jouw geweldige glimlach zal het hart van die ene leuke man of vrouw doen laten stralen en een open blik in je ogen kan harten doen smelten!

Kwaliteit van je profielfoto

Het lijkt misschien wat overbodig om dit te vermelden, maar zorg er altijd voor dat je profielfoto van goede kwaliteit is. Een wazige foto kan zelfs niet verlicht worden door de helderste zonnestralen en oude foto’s geven een minder realistisch beeld van jezelf. Organiseer bijvoorbeeld eens een zomerse fotoshoot om dit te verhelpen. Op deze manier haal je de zomer naar jouw profielpagina toe! En zeg nou zelf, wie kan jouw sprankelende uitstraling dan nog weerstaan?

Op onze blog schrijven we over dingen waar je tegenaan loopt tijdens het daten, informatie over relaties, het gebruik van Relatieplanet zelf en we geven je datingtips. Lees ook onze andere blogs!

Terug naar het blogoverzicht